SULTANHANI İLÇESİNDE GELENEKSEL "SÜT ŞENLİĞİ" DÜZENLENDİ

TAKİP ET

Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Sultanhanı ilçe Milli Eğitim müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Sultanhanı Süt Şenliği Programı düzenlendi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Sultanhanı ilçe Milli Eğitim müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Sultanhanı Süt Şenliği" Programı düzenlendi.

Etkinlik Hakkında verilen bilgide; "Bir çocuk gülerse Dünya Güler… Bir çocuk süt ile büyürse Dünya Büyür. Sultanhanı Geleneksel Süt Şenliğimizde Çocuklarımızla buluştuk. Programımıza Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan ,İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ve Değerli Eşi, Aksaray Ziraat odası Başkanı Emin Koçak iş birliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Neslihan İçli, katılımıyla bizleri mutlu eden değerli ilçe müdürlerimiz ve kıymetli misafirlerimize Ev sahipliği yapan Değerli yetiştiricimiz Hasan Teke ve bizi hiç yalnız bırakmayan ailesine, Her küçük ayrıntıyı düşünüp uğraşan emeği geçen hiçbir emeğini esirgemeyen Sultanhanı İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü ailesine organizasyonda Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederiz". denildi.