SULTANHANI İLÇESİNDE EVLERİ YANAN KÜÇÜK ŞİFA'DAN TEŞEKKÜR

TAKİP ET

Geçtiğimiz Hafta sonu Çıkan Yangında bütün eşyaları ile birlikte evleri yanan Düzgün ailesinin yaraları sarılıyor. Yangında Okul formaları ve Kıyafetleri Yanan ve Okula gidemediği için Çok üzülen Küçük Şifa ve Kardeşlerinin ise yüzleri güldü. Okul Kıyafetleri, Ayakkabıları ve Ailenin bütün Kıyafet ihtiyaçlarını Sultanhanı ilçesinde Erşah Giyim ve Melda giyim mağazaları karşıladı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Hafta sonu Çıkan Yangında bütün eşyaları ile birlikte evleri yanan Düzgün ailesinin yaraları sarılıyor. Yangında Okul formaları ve Kıyafetleri Yanan ve Okula gidemediği için Çok üzülen Küçük Şifa ve Kardeşlerinin ise yüzleri güldü. Şifa ve Kardeşleri Sultanhanı İlçe Milli eğitim Müdürü Neslihan içli ve Sultanhanı Soyalyardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdi Ayhan ile birlikte Okul Kıyafetleri, Ayakkabıları ve Ailenin bütün Kıyafet ihtiyaçlarını temin ettiler. Kıyafetler için Sultanhanı ilçesinde Erşah Giyim ve Melda giyim mağazaları sponsor oldular.

Küçük Şifa ve Kardeşleri, Zeynep ve Özlem ile birlikte Okul Formalarını ve kiyafetlerini almaya gittiler. Gönüllerince Bütün Kıyafet ve Giyim ihtiyaçlarını birlikte aldılar. Mutluluğunu dile getiren Küçük Şifa; Valimiz, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Bizlere kıyafetlerimizi aldılar. Evimiz yandığı için eşyalarımızı da aldılar, Okula da gidebiliyoruz artık çok mutlu oldum, Evimizi de yapacaklarmış çok mutluyuz teşekkür ederiz dedi.

AİLEYE EVLERİ YAPILANA KADAR KALABİLECEKLERİ KONTEYNER EV VERİLECEK

Alınan bilgiye göre Ailenin geçici süre barınabilmeleri için Aksaray Valiliği Talimatlarıyla Afad Tarafından Konteyner ev temin edileceği ve bütün ev eşyaları ve gereçlerinin de Valilik Talimatları ile Sultanhanı Kaymakamlığı tarafından Temin edileceği öğrenildi.

 

BAŞKAN FAHRİ SOLAK "AİLENİN BÜTÜN YARALARI SARILACAK"

 

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak da verdiği bilgide "Belediye olarak Ailemiz ile Hemen iletişime geçtik Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Temel'i görevlendirerek ailemizin bütün ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek karşılayacağız, Ev konusunda da Gerekli çalışmaları başlatarak Kış gelmeden barınma sorununu da çözeceğiz, Ailemizin bütün yaralarını saracağız" dedi.

 

Haberimiz Sonrası Gerek Aksaray valiliği, Gerek Sultanhanı Kaymakamlığı, Sultanhanı belediyesi ve Yardım yapmak için Bizler aracılığı ile aileye uluşarak Yardımlarını esirgemeyen Tüm Hayırseverlerimize ve Kıyafetlerini karşılayan Erşah Giyim ve Melda giyim mağazası sahiplerine teşekkür ediyoruz.

    Hüseyin Tosun

Sultanhanı Gazetesi / İHA