SULTANHANI İLÇESİNDE EMNİYET KEMERİ UYGULAMASI

TAKİP ET

Trafik güvenliğine dair "Bi Hareketine Bakar Hayat" ana temalı hazırlanan kampanya çerçevesince Tüm ülke genelinde eş zamanlı olarak Sultanhanı ilçesinde de emniyet kemeri uygulaması yapıldı.

Reklam
Reklam

Trafik güvenliğine dair "Bi Hareketine Bakar Hayat" ana temalı hazırlanan kampanya çerçevesince Sultanhanı ilçesinde emniyet kemeri uygulaması yapıldı.

Trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal ve yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığını en üst noktaya taşıyacak birçok kampanya ve etkinlik Bakanlıkca hayata geçirildi.

Bu kapsamda trafik güvenliğine dair "Bi Hareketine Bakar Hayat" ana temalı yeni bir kampanya hazırlandı. Bahse konu kampanyanın en etkin şekilde geniş kitlelerle buluşturulabilmesi amacıyla; Aksaray Konya yolu üzerinde emniyet kemeri uygulaması yapıldı.

Uygulamaya İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürü Emin Hüda Örnek ve polis ekipleri katıldı.

Uygulamada Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan, sürücülere trafik kurallarına, emniyet kemeri takılması ve yayalara öncelik tanıma konularında hatırlatmalarda bulundu ve bilgilendirici broşürler verdi.

     Hüseyin Tosun
Sultanhanı Gazetesi / İHA

 








Emin Hüda Örnek Sultanhanı emniyet