SULTANHANI İLÇESİNDE "ECDADIMIZIN KÜLTÜREL MİRASI ÖNÜNDE ECDADIMIZA YOLCULUK" KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

TAKİP ET

Sultanhanı İlçesinde Sultanhanı 1.Alaaddin Keykubat Anadolu Lisesi tarafın Sultanhanı Kervansarayı önünde "Ecdadımızın Kültürel Mirası önünde Ecdadımıza Yolculuk" kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı İlçesinde Kitap okumaya ve Okuduğunu anlamaya yönelik olarak Bir etkinlik düzenlendi. Sultanhanı ilçe Milli eğitim Müdürlüğü Koordinesinde Sultanhanı 1. Alaaddin Keykubat Anadolu lisesi tarafından Düzenlenen "Ecdadımızın Kültürel Mirası önünde Ecdadımıza Yolculuk" kitap okuma etkinliğine Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Sultanhanı İlçe Milli eğitim Müdürü Neslihan İçli,  Şube Müdürleri Süleyman Bozova, Fatih Ceylan, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

800 Yıllık tarihi Sultanhanı Kervansarayı önünde düzenlenen etkinlik ile Kitap okuma alışkanlığını ve Okuduğunu anlayabilmenin önemine dikkat çekildi.

Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan etkinlikte Öğrenciler ile sohbet ederek Kitap okumanın öneminden bahsetti, Alpaslan "Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmuyor. Fikir sahibi olmak için kitap okumamız gerekiyor.  Özellikle Bu yaşlarda bol bol kitap okumak gerekiyor. Her anınızı dolu dolu geçirin." diyerek gençlerin kitap okuma konusuna çok önem vermesi gerektiğini belirtti.