SULTANHANI İLÇESİNDE CUMHURİYET'İN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI

TAKİP ET

Cumhuriyetin 98. Yıl dönümü Sultanhanı ilçesinde de düzenlenen Program ile kutlandı.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet bayramı Kutlamaları ilk olarak 28 Ekim günü Atatürk Anıtına Çelenk sunumu, Saygı duruşu ve istiklal marşını okunması ile başladı.

 Kutlama Programı Tarihi Sultan hanı Kervansarayı önünde devam etti. Sultanhanı Kervansarayı önündeki program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile Başladı. Günün Anlam ve Önemine binaen Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan yaptı. Ardından Sultanhanı 75. yıl İlköğretim okulu 3. Sınıf öğrencisi Ramazan DuymazCumhuriyet” Adlı şiirini okudu. Şiirin ardından Öğrencilerin hazırladıkları “Oratoryo Gösterisi” sergilendi. Gösterinin devamında 6. Sınıf öğrencisi Alper Kürşat Söylemez  “Yaşasın Cumhuriyet” isimli şiirini okudu.
Kutlama Programı Öğrencilerin hazırlamış oldukları 29 Ekim Müzikli gösterisinin ardından İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan ve Belediye başkanı Fahri Solak’ın Programa katılan Öğrenci ve Vatandaşların bayramlarını kutlamasının ardından son buldu.

Kutlama Programına Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Belediye Başkanı Fahri Solak, Kurum amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Muhtarlar, Öğretmen ve öğrenciler ile Çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTOGRAFLARI "Sultanhanı Gazetesi" FACEBOOK SAYFAMIZDAN GÖREBİLİRSİNİZ.