SULTANHANI İLÇESİNDE BAYRAM PROGRAMLARINDA SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNİN OLMAMASI PARTİLİLERİN TEPKİSİNE NEDEN OLUYOR

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde Özellikle Son zamanlardaki Resmi Bayram programlarında Siyasi Parti temsilcilerinin Bu programlara katılmamaları Partililerin tepkisine neden oluyor.

Reklam
Reklam

PARTİLİLER SORUYOR; "SULTANHANI İLÇESİNDE TABELA PARTİLİCİLİĞİ Mİ YAPILIYOR"?


Sultanhanı ilçesinde bulunan siyasi partilerin temsilcileri seçildikten sonra herhangi bir faliyette bulunmaması partililer tarafından tepkilere neden oluyor.
Özellikle Resmi ve özel etkinlere dahi katılmayan Sultanhanı ilçe parti temsilcileri partililer tarafından tepkilere neden olurken gazetemize açıklamada bulunan partililer ilçe başkanlarına tepkilerini dile getirdiler. 

Gazetemize açıklama yapan Partililer “Sultanhanı ilçe olduktan sonra siyasi partilerin ilçe teşkilatları açıldı. Açılan ilçe parti teşkilatları yönetimi seçildikten sonra herhangi bir faaliyet yapmaması sadece tabela partiliciliği yapmaları bizleri derinden üzüyor. Önceden en azından bayramlarda bayramlaşma programları gerçekleşirdi. Pandemi döneminde bayramlaşma olmadı bunu bizler anlayışla karşıladık ama geçtiğimiz Ramazan Bayramında hiçbir siyasi parti bayramlaşma programı yapmadı diye biliyoruz. Buda biz partilileri partiden soğutmaya ve uzaklaşmamıza sebebiyet veriyor. Sadece bayramda il başkanını ve ilçe başkanını birebir görme imkanımız oluyor ve sorunlarımızı birinci ağızdan partimizin en yetkilisine söyleyebiliyorduk. Ama geçtiğimiz Ramazan Bayramında bu gerçekleşmedi” dediler.

"Geçtğimiz 23 Nisan, 19 Mayıs gibi özel günlerde kendilerine ait olan protokol sıralarında dahi görmemek bizleri derinden üzdü" diyen partililer, "Bu tür programları Kaymakamlık düzenliyor. Kaymakamlık yetkilileri davet etmedi ise o bambaşka bir facia ama davet ettiklerini düşündüğümüzde katılmadıysalar o parti yetkililerin ayıbıdır. En azından İlçe başkanı temsilen bir kişinin dahi orada bulunmasını istiyoruz. Eğer ilçe başkanlığını “kimse yokken ben kurdum” , “babam dedem bu partiye çok destek verdi” diye düşünüyorsanız o dönemler bitti ahde vefa mutlaka olması lazım, Ama ilçe başkanlığını yapamıyorsanız işleriniz çok yoğunsa en azından dini ve resmi bayramlara dahi katılamıyacak kadar işiniz gücünüz varsa o görevi layıkı ile yapacak kişilere devir edin” dediler.
 


"23 Nisan 2022"


"19 Mayıs 2022"