SULTANHANI İLÇESİNDE 2212 ÖĞRENCİ KARNE ALARAK YARIYIL TATİLİNE BAŞLADI

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılını tamamlayan Yaklaşık 2212 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

Reklam
Reklam

9 Eylül Pazartesi Başlayan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk yarısı bugün verilen karneler ile sona erdi.
Sultanhanı ilçesinde Yarıyıl Karne dağıtım Töreni İlçemize Bağlı Yeşiltömek Köyü Yeşiltömek İlkokulunda düzenlendi. Karne dağıtım Programına Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ağır, Şube Müdürü Murat Yüksel, Yeşiltömek Muhtarı Çapan Ergin, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu Öğrencileri Tebrik ederek Karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler verdi ve Bu mutlu günlerinde Sevinçlerine ortak oldu.

17 Ocak 2020 İtibariyle başlayan Yarıyıl tatili 3 Şubat 2020 Pazartesi ikinci dönemin başlamasıyla sona erecek.
Sultanhanı ilçesinde eğitim gören 2212 Öğrenci Öğretmenlerinden Karnelerini Alarak 15 Günlük tatile başladılar. Bazı öğrenciler ise Yarı dönem Tayinleri nedeniyle Farklı okullara tayini çıkan Öğretmenlerinden ayrılacakları için buruk bir karne sevinci yaşadılar.

3 Şubat Pazartesi Başlayacak ikinci dönem 6 Nisan'da ikinci bir haftalık Ara tatil başlayacak. 1 hafta sürecek olan ara tatil haftasonları ile birlikte 9 gün sürecek. 2020 yılında okullar 19 Haziran'da kapanacak 11 haftalık yaz tatili başlayacak.