SULTANHANI İLÇEMİZDE 2021 YILINDA ARAMIZDAN AYRILAN HEMŞERİLERİMİZ

TAKİP ET

Sultanhanı ilçemizde Paylaştığımız Vefat verilerine göre 2021 Yılında 49'u Erkek, 40'ı Kadın olmak üzere 89 Hemşerimiz vefat etti.

Reklam
Reklam

Sultanhanı Gazetesi olarak 2013 yılından beri Sultanhanı ilçemizden vefat eden hemşerilerimizin Vefat haberlerini sizlerle paylaşıyoruz. İlk yıllar Bazı vefat haberlerinden bilgimiz olmadığı için Eksikliklerimiz mutlaka vardır fakat özellikle son birkaç yıldır İlçemizde verilen selalardan ve Bizzat yakınları tarafından bizlere iletilen vefat bilgilerini eksiksiz olarak ekleyip paylaşımını yapmaya çalışmaktayız, Sosyal medyada Paylaştığımız vefat haberlerine de yüzlerce Başsağlığı ve Rahmet duası yazılmakta, Kimin Duasının Makbul olduğunu kimse bilemez, Vefat haberlerinde de belirttiğimiz gibi "Enazından Ruhlarına Bir 'FATİHA' Okunmasına Vesile Olabiliyor isek Ne Mutlu Bizlere....

2020 Yılında Korona virüs'ün etkisiyle Ölüm oranlarında bir artış Gözlemlenmişti. 2020 Yılında 58'i Erkek, 40'ı Kadın olmak üzere 98 Hemşerimiz vefat etmişti.


Sultanhanı ilçemizde 2021 Yılında 49'u Erkek, 40'ı Kadın olmak üzere 89 Hemşerimiz vefat etti.

Bu vesileyle Tüm Vefat eden Hemşerilerimize ve Geçmişlerimize Yüce Rabbimden birkez daha Rahmet diliyor ve Ruhlarına Bir "FATİHA" Okumaya davet ediyoruz.













Sultanhanı 2021 vefat edenler Sultanhanı Vefat Sultanhanı Aramızdan ayrılanlar