SULTANHANI İLÇESİNDE 19 MAYIS KUTLAMALARI (2023)

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Reklam
Reklam

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 104. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Sultanhanı ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Kutlama programı, saat 09.30'da Sultanhanı ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ertümen Buğday'ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören, saat 10.00’da Sultanhanı Kervansarayı önünde organize edilen programla devam etti.


Kervansaray önündeki tören ilk olarak Saygı duruşu ve İstiklala Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Sultanhanı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Organizesinde Çeşitli Sportif Gösterilerin yanısıra Okçuluk gösterisi, Jimnastik gösterisi ve öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli gösteri ve dinletiler sonrası İl genelinde çeşitli derecelere giren öğrencilere madalya ve kupa verilmesiyle son buldu.
Programa Sultanhanı Kaymakamı Serkan Ala, Belediye Başkanı Fahri Solak, Kurum amirleri, Öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMININ FOTOGRAFLARINA "SULTANHANI HABER GAZETESİ " FACEBOOK SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ


      Hüseyin Tosun  /  Sultanhanı Haber Gazetesi