SULTANHANI İLÇESİNDE 136 ÖĞRETMEN VE 2212 ÖĞRENCİ İLE OKULLAR EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR

TAKİP ET

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Tüm yurtta olduğu gibi 9 Eylül Pazartesi Başlıyor. Anasınıfı,İlkokul 1. Sınıf,Ortaokul 5. Sınıf ve Lise 9.Sınıflar 5-6 Eylül tarihlerinde Uyum Programı Kapsamında eğitime başladı.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde de Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Okullarımız da 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemine Hazır. Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ağır Sultanhanı İlçesinde Müdürlüğe Bağlı Bütün Kurumların Yeni Eğitim Öğretim dönemine Hazır olduğunu belirtti.
 

Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ağır Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Gazetemize Verdiği bilgide “Sultanhanı ilçemizde 1 Ana Okulu, 6 İlkokul, 4 Ortaokul, 1 İmam-Hatip Ortaokulu, 1 Anadolu Lisesi, 1 İmam- Hatip Lisesi, 1 Halk Eğitim Merkezi olmak üzere 15 Kurum da 136 Öğretmen ile Tüm Kademelerde 2212 Öğrencimiz ile 2019-2020 Eğitim öğretim dönemine başlıyoruz. İlçemizde Bütün okullarımıza Kitaplarımız geldi, Bilindiği üzere Okul kitaplarımız öğrencilerimize Devletimiz tarafından ücretsiz olarak dağıtılmakta, İlçemizdeki Okullarımızda gerekli Bakım, Onarım işleri tamamlandı ve Okullarımızın ihtiyacı olan Kırtasiye, Toner ve Temizlik maddelerinin de bir kısmı dağıtılarak ihtiyaçları giderilmiştir.


( Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Yöneticileri Toplantısı)

Ayrıca Okullarımızın Hizmetli ihtiyacı da İş-Kur İl müdürlüğü ile Yapılan sözleşmeyle önümüzdeki günlerde Karşılanacak. İlçemizde Öğrencilerimizin Eğitim Öğrenim seviyelerini arttırmak ve Bilim ve Teknoloji konularında daha da verimli olabilmek için bu Dönemde yoğun çalışmalarımız olacak, Okul Müdürlerimiz ile Yaptığımız Toplantılarda İlçemizde Eğitim gören Öğrencilerimiz için daha verimli ve Geleceğe daha iyi hazırlayabilmek için yapılması gerekenleri görüşerek çeşitli projeler hazırladık, bunları önümüzdeki hafta ve aylarda Hayata geçirerek farkındalık oluşturmayı planlıyoruz, Öğrencilerimizin başarı seviyelerini arttırmak adına Yaz kurslarımız aralıksız devam etti.

Okullarımızda Bireysel gelişim ve Eğitimin yanı sıra Ahlaki Eğitime de Çok önem veriyoruz ve bu yönde de çeşitli Konferanslar ve Eğitim seminerleri Planlıyoruz, Ahlaklı ve Erdemli Nesiller yetiştirmek gayreti içerisindeyiz. Bu itibarla 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının Ülkemiz ve Milletimiz için Hayırlı olmasını Temenni ediyorum. Başta Sultanhanı ilçemizdeki Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimiz başta olmak üzere Eğitim Camiamıza ve Çocuklarımıza Başarılar diliyorum”. Dedi.