SULTANHANI İLÇESİ 2 YAŞINDA, İLÇELİK MİMARLARIMIZA TEŞEKKÜRLER

TAKİP ET

Sultanhanı 25 Ağustos 2017 Cuma Sabaha karşı yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ilçe olmuştu. Bugün Sultanhanı'nın ilçeliği 2 Yaşında.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçelik Statüsünü alalı 2 yıl oldu. Büyük çaba ve gayretli çalışmaların neticesi olarak Sultanhanı 30 Yıldır özlem duyduğu ilçelik şerefine nail oldu.
 
        İLÇELİK MİMARLARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Sultanhanı’nın ilçelik hayalini Verdiği Emir ile Gerçekleşmesini Sağlayan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sultanhanı ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.
 
İlk olarak İlçelik Konusunda Büyük gayretler Gösteren ve Gittiği bütün Toplantılarda, Katıldığı bütün Davetlerde ve İlçemizi Ziyaret eden Bütün siyasiler ve devlet büyüklerine Aralıksız İlçelik Talebimizi ileten ve Bu Konuda Gecesini Gündüzüne Katan İlçeliğimizin En Büyük Mimarı Sultanhanı Belediye Başkanı Sayın Fahri Solak’a ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.
 
Sultanhanımıza İlçelik Çalışmalarında Her türlü Desteği Sağlayan Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım, ve İlçe olmamızda En büyük Role Sahip Oldukları her fırsatta dile getirilen Dönemin Enerji Bakanı Sayın Berat Albayrak’a, Dönemin İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya, Aksaray Milletvekillerimize, Aksaray Valimize, ve bu konuda desteklerini esirgemeyen Tüm bürokratlarımıza ve Çalışanlara Sultanhanı ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.

Sultanhanı Gazetesi

SULTANHANI İLÇE OLDU, SULTANHANININ İLÇELİĞİ AÇIKLANDI, SULTANHANI RESMEN İLÇE OLDU