SULTANHANI DEVLET HASTANESİNE DAHİLİYE UZMANI TAHA KORAY ŞAHİN ATANDI

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Sultanhanı Hüseyin Ağır ilçe devlet hastanesine dahiliye uzmanı atandı.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde yeni hizmet vermeye başlayan İlçe devlet hastanesinde Uzman hekim atamaları Dahiliye Uzman doktoru ile başladı. Sultanhanı ilçe Devlet hastanesine Atanan Dahiliye Uzmanı Taha Koray Şahin önümüzdeki hafta itibariyle hasta kabulüne başlıyor.

Hastane ve uzman hekim Konusunda Sultanhanı Haber Gazetesine açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fahri Solak Dahiliye Uzmanımız Atandı, Çocuk Doktoru Konusunda da Talebimiz oldu İleriki günlerde Uzman doktorlarımzın sayısı artacak dedi. Başkan Solak; “Öncelikle tüm hemşerilerimize hayırlı tramazanlar diliyor, Biz göreve geldiğimizde bildiğiniz gibi Sultanhanı Sağlık yönünden 1960 larda yapılan yatımla duruyordu, hatırlarsanız 2014 seçimlerinde Sultanhanın da bir sağlık ocağımız vardı saat 4’e kadar hizmet veriyordu ve bir vatandaşımızın kızı Eskil’e sadece ateş düşürücü iğne yaptırmak için giderken yolda trafik kazası geçirmeleri sonucu yaşamını yitirmişti, daha sonra biz seçilince Sultanhanı Belediyesine hemşire aldık sadece iğne yaptırmak için. Daha sonra buranın Statüsünü değiştirdik,  ilçe enteğre hastane oldu ve şuanda Sultanhanı Devlet Hastanesi statüsünü kazandı, ben bunda Sayın vekillerimize, il başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle Koray hocam  dahiliye uzmanımız Sultanhanında göreve başlamak için ilçemiz devlet hastanesine atandı. Kendisine ben hoşgeldiniz diliyorum, Hayırlı olsun diyorum.” Dedi

İlçe Devlet hastanesine Atanan Dahiliye Uzmanı Taha Koray Şahin de Sultanhanı Haber Gazetesine yaptığı açıklamada; "Bu yıl Hacettepe Üniversitesinden Dahiliye iktisadını aldım ve zorunlu hizmet görevi için buraya atandım, Yeni yapılan bu hastanede Sultanhanı halkına yardımcı olabilmekten mutluluk duyacağım, umarım bi faydam olur” dedi.

Hüseyin Tosun  /  Sultanhanı Haber Gazetesi