ŞANLI ZAFERİN 99. YIL DÖNÜMÜ SULTANHANI İLÇESİNDE DE TÖRENLE KUTLANDI

TAKİP ET

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 99. Yıl Dönümü münasebetiyle Sultanhanı ilçesinde Tören düzenlendi.

Reklam
Reklam

Büyük Zafer'in üzerinden tam 99 yıl geçti. Bir millet küllerinden yeniden doğdu. 30 Ağustos 1922, Milli Mücadele'nin zaferini simgeleyen gün olarak tarihe geçti.

Büyük Zafer 99 yaşında.

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 99. Yıl Dönümü münasebetiyle Sultanhanı ilçemizde de tören düzenlendi. İlk olarak Atatürk anıtına Çelenk sunuldu ve ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşımız okundu. Çelenk sunumunun ardından Kutlama Programı Sultanhanı kervansarayı önünde devam etti.


30 Ağustos Zafer Bayramımızın 99. Yıl Dönümü münasebetiyle Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Belediye Başkanı Fahri Solak, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, Mahalle Muhtarları, Öğrenci ve Öğretmenlerin katılımı ile Sultanhanı kervansarayı önünde Kutlama Programı düzenlendi. Programda Öğrenciler günün anlam ve önemine istinaden şiirler okudular ve Sultanhanı ilçe Jandarma Komutanlığında görev yapan Jandarma personelleri tarafından Konuşmalar yapılması ile Program son buldu.
Daha sonra ilçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Belediye Başkanı Fahri Solak ve bazı kurum amirleri ile birlikçe ilçe merkezinde vatandaşların Zafer bayramını kutladılar ve vatandaşların talep ve önerilerini dinlediler.

(Program Resimlerine aşağıdaki Galeriyi tıklayıp bakabilirsiniz)

30 Ağustos 2021 Zafer bayramı Kutlamaları (Foto Galeri)