ÖRNEK KAYMAKAM İLÇESİNE KURDURDUĞU KOOPERATİF İLE İSTİHDAM SAĞLADI

TAKİP ET

Gülağaç Kaymakamı Elif Nur Saçal Gülağaç halk eğitim Merkezi ile birlikte İlçedeki Kadınlara istihdam sağlamak amaçlı kurulan Gülağaç Aşıklı Üretim ve Pazarlama Kooperatifini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Gülağaç Kaymakamı Elif Nur Saçal Gülağaç halk eğitim Merkezi ve Kaymakamlık desteğiyle İlçedeki Kadınlara istihdam sağlamak amaçlı kurulan Gülağaç Aşıklı Üretim ve Pazarlama Kooperatifini ziyaret etti.


İlçede Kurulan Gülağaç Aşıklı Üretim ve Pazarlama Kooperatifinde Kadınlar tarafından çeşitli gıda ve elişi üretimi yapılarak önemli oranda kadın istihdamı oluşturuldu ve Aile bütçelerine büyük katkı sağlanmaya başlandı. Bölgedeki bir çok İlçeye örnek olarak gösterilen Kooperatif ile Devletimizin önem verdiği kadın istihdamınada büyük katkı sağlanıyor. Gülağaç Kaymakamı Elif Nur Saçal'da ilçedeki Kooperatifi ziyaret ederek Buradaki bayanlara destek verdi.

Konuya ilişkin Gülağaç Kaymakamlığı Tarafından yapılan açıklamada; "Kaymakamımız Sayın Elif Nur SAÇAL , Kadın İstihdamını artırmak amacıyla kaymakamlığımız desteğiyle kurulan Gülağaç Aşıklı Üretim ve Pazarlama Kooperatifinde erişte kesimi yapan kadınlarımızı ziyaret etti." denildi.