MHP MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI VE MHP HEYETİNDEN SULTANHANI İLÇESİNE ZİYARET

TAKİP ET

Mhp Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı beraberinde Mhp İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, Teşkilat Yöneticileri ve Mhp Sultanhanı İl Genel Meclis Üyesi Sadık Duymaz ile birlikte Sultanhanı İlçesini ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Mhp Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı beraberinde Mhp İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, Teşkilat Yöneticileri ve Mhp Sultanhanı İl Genel Meclis Üyesi Sadık Duymaz ile birlikte Sultanhanı İlçesini ziyaret ettiler.

İlk olarak Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan'ı ve Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak'ı Makamlarında ziyaret eden Mhp heyeti ardından Mhp ilçe teşkilatını ziyaret ettiler ve Sultanhanı ilçesinde Esnafları ziyaret ederek Sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Mhp Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı Sultanhanı ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada;
"Sultanhanı Merkez Bekirağa Camii de Cuma namazı sonrasında; İl Başkanımız Av. Mustafa Çölkesen, Teşkilat Yöneticilerimiz ve İl Genel Meclis Üyelerimiz ile birlikte Sultanhanı İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek teşkilatımızın çalışmaları ve İlçemizin sorunları hakkında istişarelerde bulunduk. Daha sonra Sultanhanı İlçemizde faaliyet gösteren ve bizleri güler yüzle karşılayan Esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyip, kendilerine bol ve bereketli kazançlar diledik.


*Sultanhanı Kaymakamımız Sayın Hasan Hüseyin Alpaslan’ı makamında İl Başkanımız Av. Mustafa Çölkesen, Teşkilat Yöneticilerimiz ve İGM Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek hasbihal edip, Sultanhanı İlçemiz ve bağlısı Yeşiltömek köyü ile ilgili istişarelerde bulunduk.
Değerli Kaymakamımıza hoş sohbeti ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.


*Sultanhanı Belediye Başkanı Sayın Fahri Solak’ı makamında İl Başkanımız Av. Mustafa Çölkesen, Teşkilat Yöneticilerimiz ve İGM Meclis Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek hasbihal edip, İlçemizle ilgili yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk.
Değerli Belediye Başkanına hoş sohbeti ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.  dedi.















sultanhanı mhp Aksaray haberi