MALKİ DAVET ETTİ, SULTANHANI GENÇLİK VE SPOR' UN KÜÇÜK VOLEYBOLCULARI KUZEYBORU'YU DESTEĞE GİTTİ

TAKİP ET

Kuzeyboru spor kulübünün İçerdeki oynadığı müsabakalarını yakından takip eden ilçenin minik voleybolcularını Malki'nin dikkatini çekmesi üzerine; Malki çocuklarımızı maça davet etmiştir.

Reklam
Reklam

Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışarak okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri ile Sultanhanı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün  ilçede voleybolu sevdirmek ve ilgi duyan her çocuğu voleybol topu ile tanıştırmayı ilke edinerek  ilçe gençlik spor bünyesinde görev yapan hocaların çalışmalarıyla ile kısa sürede 110 çocuğa ulaşıldı.

Sultanhanı ilçe genelinde İlkokul ve Orta okul öğrencilerine yönelik  alt yapıda başlattığı voleybol  çalışmalarına sömestr tatilinde  sabah ve öğleden sonra ara vermeden 09.00 ve 17.00 saatleri arasında çalışmalarına devam etti. Hem Çocuklara Sporu sevdirmek hem de çocukları sanal ortamdan uzak tutmak, gerçek oyunlar oynamaya tabletten, televizyondan, telefondan uzaklaşmasına ve obez yetişen nesillerden kurtarmayı amaç edinerek gün geçtikçe her çocuğu bir spor branşı ile tanıştırmayı iyi bir birey, iyi bir insan, iyi bir sporcu yetiştirme hedefi için aralıksız çalışıyorlar.

Bu kapsamda İlimiz Kuzeyboru spor kulübünün İçerde oynadığı müsabakalarını yakından takip eden ilçenin minik voleybolcuları, Malki’nin dikkatini çekmesi üzerine; Malki çocuklarımızı maça davet etmiştir.  İlçemiz Mülkü Amirleri Sultanhanı Kaymakamı , Sultanhanı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, sporcu çocuklara karne ve  tatil hediyesi olarak  sporu ve voleybolu sevdirmek amacıyla  şehrin büyük takım oyuncularını model alarak voleybolu öğrenmelerine katkı sağlamak amacıyla Aksaray ilinde oynanan Sultanlar Ligi Kuzeyboru spor- THY Spor müsabakasına seyirci olarak götürüldü.

Filenin Sultanları ile resimler çekinen, Sohbet etme imkanı bulan Sultanhanlı Çocuklarımız çok mutlu olduklarını belirterek yetkililere teşekkür ettiler.

Hüseyin Tosun  /  Sultanhanı Haber Gazetesi