KAYMAKAM HASAN HÜSEYİN ALPASLAN 3. SINIF ÖĞRENCİSİ ALİHAN'IN İSTEĞİNİ KIRMADI

TAKİP ET

Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan 29 Cumhuriyet Bayramı Çelenk sunma Töreni sonrası Öğrenciler ile sohbet ettiği esnada "Kaymakam Abi Resim çekine bilir miyiz haberlere çıkıp Meşhur olmak istiyorum" diyen İlköğretim 3. sınıf öğrencisi Alihan'ın isteğini kırmadı...

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet bayramı Töreni Bugün Atatürk anıtına Çelenk Sunumu ile başladı. Çelenk sunumu sonrası Programa katılan öğrencilerle tek tek ilgilenip sohbet eden Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan Atatürk ilköğretim okulu öğrencileri ile sohbet ettiği esnada 3. Sınıf Öğrencisi Alihan Karaöz'ün Törene katılanları tebessüm ettirdiği İsteğini kırmadı.

3. Sınıf öğrencisi Alihan Karaöz'ün; "Kaymakam abi Birlikte Resim çekine bilir miyiz? Haberlere çıkıp meşhur olmak istiyorum" talebi Törene katılanları tebessüm ettirdi. Alihan'ın İsteğini kırmayan Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan birlikte resim çekindi. Daha sonra Alihan ile bir süre Sohbet eden Kaymakam Alpaslan Alihan'a derslerinde başarılar diledi.




kaymakam hasan hüseyin alpaslan Sultanhanı ilçesi