İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ EREL ve İYİ PARTİ İL YÖNETİMİNDEN SULTANHANINA ZİYARET

TAKİP ET

İyi parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İl başkanı Özhan Türemiş ve il teşkilatı Sultanhanı ilçesine ziyarette bulunarak vatandaşların talep ve şikayetlerini dinlediler.

Reklam
Reklam

İyi parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İl başkanı Özhan Türemiş ve il teşkilatı Sultanhanı ilçesi ve Yeşiltömek köyünü ziyarette bulunarak vatandaşların talep ve şikayetlerini dinlediler. İyi Parti Sultanhanı ilçe teşkilatının ev sahipliğinde İlçe yönetimi ile birlikte esnaf vatandaşları dinleyen Milletvekili Erel ve İl ve ilçe yönetimi "herzaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dediler.

Konuya ilişkin iyi Parti Sultanhanı ilçe başkanı Hacı Osman Böge yaptığı açıklamada; "AKSARAY İYİ PARTİ Mv. Sayın Ayhan Erel il bşk. sayın Özhan Türemiş ve il teşkilatımızın katıldığı SULTANHANI İlçemizde önce sanayi esnafını ziyaret ettik dertlerini ve sıkıntılarını dinledik, daha sonra ilçe merkezinde vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik, ardından Yeşiltömek köyümüzü ziyaret ettik ve halkımızın müşkül ve dertlerini dinledik, ve gördük ki sıkıntılar gün gün artıyor bizler de vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

İYİ PARTİ İktidarı ile herşey İYİ Olacak.
Başta vatandaşlarımıza sayın vekilim AYHAN Erel e il başkanım Özhan Türemiş e il yönetimimize Yeşiltömek muhtarımız Çapan Ergin e ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.
















Ayhan erel Aksaray haber