HAYIRSEVER VATANDAŞ SULTANHANI İLÇESİNDE 1 MİLYON LİRALIK VERESİYE DEFTERİNİ KAPATTI

TAKİP ET

İsminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever iş insanı Sultanhanı İlçe merkezindeki mahalle bakkalları, kasap ve manavların yaklaşık 1 milyon tutarındaki veresiye defterlerini satın alarak vatandaşların borçlarını sildirdi

Reklam
Reklam

Nevşehirli iş insanı Sultanhanı Belediye Başkanını arayarak ilçe merkezindeki mahalle bakkallarının veresiye defterlerini satın almak istediğini bu konuda borç defterlerinin tespit edilmesini istedi.

Belediye Başkanı'da zabıta ekipleri ile ilçe merkezindeki mahalle bakkallarını, kasap ve manavları tek tek ziyaret ederek vatandaşların borçlarını tespit ettirdi.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak; "Bizim millet olarak özellikle mübarek Ramazan Ayında çok özel ve güzel dayanışma kültürümüz var. Bunun en bariz örneğini Nevşehirli hayırsever iş insanı ilçemizde gösterdi. Allah hayrını kabul etsin. İnanın hem çok mutlu olduk hemde çok duygulandık. Vatandaşların 28 bakkal, kasap ve manava olan toplam borç miktarını hayırseverimize bildirdik. Nevşehirli hayırsever iş insanı yaklaşık 1 milyon tutarındaki bütün veresiye defterlerini satın aldı. Hayırsever iş insanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yapılan bu anlamlı hayrını Allah kabul etsin”dedi.









 Kaynak: Fibhaber

Sultanhanı veresiye defteri Nevşehirli hayırsever