HALE AHMET KALKIR ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ 2023 YIL SONU ETKİNLİKLERİ

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde Okul öncesi (Anaokulu) Eğitim veren Hale Ahmet Kalkır Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları yıl sonu etkinlik programı düzenlendi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde Okul öncesi (Anaokulu) Eğitim veren Ahmet Hale Kalkır Anaokulu Öğretmen öğrencileri tarafından hazırlamış oldukları yıl sonu etkinlik programı düzenlendi.
Minik öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte büyük bir özveri ile hazırladıkları çeşitli gösteriler izleyenlerden büyük beğeni aldı. Hale Ahmet Kalkır Anaokulu Müdürü Yeliz Özdemir Etkinlikler için Sponsor Olan Sultanhanı Belediyesi ve Belediye Başkanı Fahri Solak'a teşekkür etti.

Sultanhanı Hale Ahmet Kalkır Anaokulu bahçesinde düzenlenen Programa İlçe Kaymakamı Serkan Ala, Belediye Başkanı Fahri Solak, İlçe Milli eğitim Müdürü Neslihan İçli, Kurum amirleri, Okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Minik öğrenciler Gösterilerini sunmak için büyük bir heyecanla beklerken onları seyretmeye gelen aileleri de enaz onlar kadar heyecanlı oldukları gözlendi.

İşte minklerin o güzel gösterileri...

(Videoyu Ayrıca Youtube " Sultanhanı Gazetesi" Kanalımızdan da izleyebilirsiniz.)