ESKİL BELEDİYE BAŞKANI BELGEMEN; "ÇÖL BÖLGESİ OLARAK ARTIK HEP BİRLİK OLACAĞIZ"

TAKİP ET

Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen "Bizim birlikteliğimiz artık tek Eskil ile kalmayacak. Çöl bölgesi diye adlandırdığımız, Yeşilova, Yeniket, Kutlu, Sultanhanı İlçesi, Eşmekaya ve Eskil ilçesi artık bir birlik olacağız. Ayrıştırmaya yer vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle Çöl bölgesini hep birlikte kalkındıracağız. Birlikten kuvvet doğar, ayrılık ancak zarar verir. Bizi ayrıştıranlar bundan faydalanıyordu. Artık buna Çöl Bölgesi kesinlikle izin vermeyecek." dedi.

Reklam
Reklam

Eskil Kaymakamı Erkut Pamuk'un ilçeden ayrılması öncesinde bir program düzenlendi. Düzenlenen programa Eskil Kaymakamı Erkut Pamuk, Sultanhanı Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen, Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak, Eşmekaya Belediye başkanı İsmail Hakkı Güneş,  Eskil Cumhuriyet başsavcısı Burak Han Kaya, Eskil Emniyet amiri Resul Toprak, Jandarma bölük komutanı Bestami Beyazıt Uyan, Ak Parti Eskil ilçe başkanı Ali Mutlu, İyi Parti ilçe başkanı Kürşat Ünlü, resmi kurum amirleri ve muhtarlar katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan kaymakam Pamuk, Eskil'in fahri hemşehrisi olduğunu, Eskil'i çok sevdiğini ve ayrılmaktan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Programda konuşma yapan Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen,"İlçe kaymakamımız bizimle bir uyum içerisinde çalıştı. Ciddi başarılara imza attık. Belediye, kaymakamlık, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri siyasiler bir uyum içerisinde çalıştık. Bu birliktelik Eskil'e çok şey kazandırdı. Kaymakamımıza çok çok teşekkür ederim. Bizimle birlikte bir çok projede imzası var. Bizim birlikteliğimiz artık tek Eskil ile kalmayacak. Çöl bölgesi diye adlandırdığımız, Yeşilova, Yeniket, Kutlu, Sultanhanı İlçesi, Eşmekaya ve Eskil ilçesi artık bir birlik olacağız. Ayrıştırmaya yer vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle Çöl bölgesini hep birlikte kalkındıracağız. Birlikten kuvvet doğar, ayrılık ancak zarar verir. Bizi ayrıştıranlar bundan faydalanıyordu. Artık buna Çöl Bölgesi kesinlikle izin vermeyecek. Hatta bölgemizden inşallah milletvekili bile çıkaracağız. Çünkü Aksaray'ın tarım ve hayvancılıkta lokomotifi çöl bölgesi. Proragramımıza gelen Sultanhanı Belediye başkanı, ilçe kaymakamına ve Eşmekaya belediye başkanına teşekkür ederim. Biz bir olursa Çöl Bölgesi hakettiği değeri İnşallah elde edecektir" dedi.