EKMEKTE HALKIN SAĞLIĞI İLE KİMLER OYNUYOR? YETKİLİLER GÖREVİNİ YAPIYOR MU?

TAKİP ET

Sultanhanında geçtiğimiz haftalarda Ekmekten çıkan çivinin ardından geçtiğimiz ay "tel çıktı" şikayetinin ardından dünde böcek çıkması vatandaşın Güvenle sağlıklı emek yiyemiyecekmiyiz? Sorusuna neden oldu. Özellikle son aylarda ekmekten çivi, tel ve böcek benzeri maddelerin çıkması şikayetleri çok arttı. Bu artış vatandaşın aklına "Denetim yetersizliği mi var?" sorusunu akıllara getirdi.

Reklam
Reklam

Sultanhanında geçtiğimiz haftalarda Ekmekten çıkan çivinin ardından geçtiğimiz ay "tel çıktı" şikayetinin ardından dünde böcek çıkması vatandaşın "Güvenle sağlıklı hijyenik ekmek yiyemiyecekmiyiz?" Sorusuna neden oldu. Özellikle son aylarda ekmekten çivi, tel ve böcek  benzeri maddelerin çıkması şikayetleri çok arttı. Bu artış vatandaşın aklına "Denetim yetersizliği mi var?" sorusunu akıllara getirdi.

Geçtiğimiz haftalarda TOKİ konutlarında ikamet eden Mustafa beyin aldığı ekmekten Tel çıkması nın ardından dün de Veysel beyin aldığı ekmekten böcek çıktı.

 

YETKİLİLER BU ŞİKAYETLER SONUCU NE YAPIYOR?

 

Bakkaldan aldığı ekmekten böcek çıkan Veysel Süslü; "Dün öğle mahalledeki bakkaldan Ekmek aldım ekmeği yediğim esnada gördüğünüz gibi büyük bir böcek çıktı güvenle ekmek alıp yiyemez olduk bunları kimler denetliyor?, Yetkililer bu şikayetler ve sağlık sorunları sonrası ne adımlar atıyor?, Halkın sağlığı bukadarmı ucuz?, geçtiğimiz aylarda ekmekten kocaman çivi çıktığı gündeme geldi yetkililer neyaptı? Sonuç ne herşey yine aynı, ekmek mi yiyeceğiz böcek mi? çivi mi? tel mi?, Bu sağlık sorununu sultanhanında çözüme kavuşturamıyacaklarmı? Biz vatandaşlar paramızla sağlıklı temiz gıdaya ulaşamayacakmıyız? Yetkililerin biran önce halkın sağlığını hiçe sayanlar hakkında gerekenleri yapmasını istiyoruz" dedi.

Hüseyin Tosun  / Sultanhanı Haber Gazetesi

SULTANHANI İLÇESİNDE BAKKALDAN ALINAN EKMEKDEN ÇİVİ ÇIKTI