DOĞALGAZ DEPOLAMA TESİSİNDE YAŞANDIĞI İDDİA EDİLEN İŞ KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI

TAKİP ET

Sultanhanı ilçesinde bulunan Yeraltı Doğalgaz depolama tesisinde çalıştığını iddia eden Cuma Özdemir 3 Temmuz Cumartesi günü Çalıştığı arazide iş kazası geçirdi.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçesinde bulunan Yeraltı Doğalgaz depolama tesisinde çalıştığını iddia eden Cuma Özdemir(21) 3 Temmuz Cumartesi günü Çalıştığı arazide sıcağında etkisiyle iş kazası geçirdiğini iddia etti.

Cuma Özdemir Konuya ilişkin Muhabirimize Şu iddialarda bulundu; "3 Temmuz Cumartesi günü Çalıştığım depolama tesisinde öğle yemeği arasından sonra çalıştığım alanda büyük iş makinalarının kablolarını seriyordum, Yalnızdım sıcağında etkisiyle de olacakki yere düşmüşüm ve olay yerinde bayılmışım, daha sonra olay yerinde beni diğer çalışan arkadaşlar bulmuş ve beni Acil yardım servisine haber ederek gelen ambulansla beni Aksaray eğitim ve araştırma hastanesine götürmüşler ve orada yapılan müdahaleler ile kendime geldim. Yapılan muayenede düşerken başımı vurduğum için beynimde bir sorun oluşmuş ve uzun süreli cihaz tedavisi olmam gerektiği ve ilaç kullanmam gerektiği söylendi. Orada doktorlar ve yetkililer olayın nasıl olduğunu sorduklarında iş yerinde çalışırken bayılıp bilincimi kaybettiğimi anlattım, fakat hastaneye, benim işte çalışırken bu kazayı yaşadığımı söylememişler, yani benim iş kazası geçirdiğimi örtbas etmek istediklerini anladım.  Hastaneye Beni 'arazide bulduk' dediklerini öğrendim, Ben işte çalışırken bir iş kazası yaşadım neden beni bu şekilde iş kazası geçirdiğimi göstermek istemiyorlar, ben çalıştığım halde hastanede sigortamda görünmüyor dediler. Ben bunlarıda öğrenince şikayette bulundum sizede verdiğim ifade tutanağımda da göründüğü gibi şikayetçiyim ben mağdurum" şeklinde iddialarda bulundu.

Haber: Sultanhanı Gazetesi