DEPREMZEDE AİLELER SULTANHANI'NDA BARINDIRILACAK

TAKİP ET

Sultanhanı ilçe belediyesi Örnek bir Uygulama başlattı. Depremzede aileler Sultanhanı ilçesinde ücretsiz olarak barındırılacak.

Reklam
Reklam

Sultanhanı ilçe belediyesi Örnek bir Uygulama başlattı. Sultanhanı belediye başkanı Fahri Solak Deprem maduru ailelerin Sultanhanı ilçesinde barındırılacağını açıkladı.

Solak: "Biz Depremin ilk olduğu gün 3 Yardım tırını Vatandaşlarımızın yardımıyla doldurup Deprem bölgesi Elbistana gittik ve İlçeye daha 2 Saat önce döndüm, şuan eprem bölgesinde en büyük sorunlardan birisi barınma Soğuk kış günü barınma Problemi yaşan Depremzede ailelerimizi İmkanlarımız doğrultusunda Sultanhanı ilçemizde misafir edeceğiz. İlk etapda 100 ailemizin barına bileceği alanlarımızı hazırladık Depremzede ailelerimiz vereceğimiz numaralardan bize ulaşabilirler Gelme imkanı olmayan ailelerimizide biler araçlarımızla gidip getireceğiz bu kış günü elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz.

Ayrıca Sultanhanı ilçemizde boş evi olan ve bu depremzede aileleri barındırabilecekler de bizlere ulaşırlar ise memnun oluruz" dedi.

Görevliler:

Abdi Ayhan; 0505 243 4861

Volkan Gülşen: 0544 248 2485

Sultanhanı belediyesi: 0382 242 2027