BAĞIMSIZ ADAY SADIK DUYMAZ GİRİLMEDİK KAPI BIRAKMIYOR

TAKİP ET

Sultanhanı'nın sevilen genç ismi Sadık Duymaz seçim çalışmaları kapsamında Sultanhanı'nda kapı kapı gezerek girilmedik kapı sıkılmadık el, görüşmedik vatandaş bırakmıyor.

Reklam
Reklam

Sultanhanı’nın sevilen genç ismi Sadık Duymaz seçim çalışmaları kapsamında Sultanhanı’nda kapı kapı gezerek girilmedik kapı sıkılmadık el, görüşmedik vatandaş bırakmıyor. Genç ve dinamik çalışması ile Sultanhanı’nda gönüllere giren Sadık Duymaz 31 Mart yerel seçimlerinde de bağımsız il genel meclisi adayı olmuştu. Coşkulu şekilde seçim hazırlıklarını sürdüren Duymaz Bağımsız aday olarak da Halkın gönlüne taht kurmada kararlı.

Bağımsız adaylığını açıkladığı günden beri Sultanhanı ilçesindeki bütün işyerlerini tek tek gezen, Sokakta karşılaştığı bütün vatandaşlarla hal hatır soran Duymaz Büyük bir enerji ile çalışmalarını sürdürüyor, girdiği her kapıda güler yüzle karşılanan Duymaz’a vatandaşlarda büyük teveccüh gösteriyor.

Vatandaşların “İçimizden Birisin Sadık Başkan” Sözleriyle karşılanan Duymaz 31 Mart yerel seçimlerinde de büyük bir başarıya imza atarak Sultanhanı Tarihinde bir ilke imza atarak Sultanhanı ilçesini İl genel meclisinde Temsil etmek istiyor.