Konuya ilişkin yapılan açıklamada; Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi yönünde kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir. Konu ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, Eskil ilçe mülki sınırları içerisinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahsın yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, 20 Temmuz 2022 tarihinde A.G. isimli şüphelinin üzerinde, aracında ve evinde yapılan aramalarda; (5) gr. metamfetamin, (2) adet uyuşturucu hap ve (1) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.Şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup adli makamlara sevk edilmiştir. Gençlerimizi zehir tacirlerinden kurtarmak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilerek vatandaşlarımızın zehirlenmesine fırsat verilmeyecektir.
ESKİL
25 Temmuz 2022 - 14:04
ESKİL İLÇESİNDE UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARETİ YAPAN BİR KİŞİ YAKALANDI
Eskil ilçe mülki sınırları içerisinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahsın yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda A.G. isimli şüpheli yakalandı.
ESKİL
25 Temmuz 2022 - 14:04
EDİTOR

Sultanhanı İlçe, Aksaray bölge Gazetesi, İhlas Haber Ajansı İlçe Temsilcisi
YASAL UYARI: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Sultanhanı Gazetesi ve Abonesi olduğumuz Ajansımıza aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eser (Haber, Resim ve her türlü yazı) özel izin alınmadan kullanılamaz, Alıntı yapılamaz.
Böylelerini asmak gerekir böyle okul çocukları gençlerimizi zehirliyor