YENİKENT BELDESİNDE DALGIÇ BORUSU ÇALAN 2 ŞAHIS YAKALANDI

TAKİP ET

Yenikent Beldesinde Tarladan Dalgıç Kuyu borusu çalan şahısları yakalamaya yönelik operayonda Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Hırsızlık olayını gerçekleştiren H.D (1980-E) ve V.D. (2005-E) isimli şahıslar yakalandı.

Reklam
Reklam

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Aksaray İli Merkez İlçesi Yenikent Beldesinden S.Y. isimli şahıs 112 acil çağrı hattını arayarak kendisine ait tarım arazisinde bulunan (20) adet (3) metrelik dalgıç su borusunun çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasına müteakip konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin H.D (1980-E) ve V.D. (2005-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıslar yapılan sorgulamasında, söz konusu malzemeleri kendilerinin çaldıklarını ve Aksaray Merkez Sanayi sitesinde bulunan bir hurdacıya sattıklarını itiraf etmeleri üzerine bahse konu hurdacıda yapılan aramada çalınan malzemeler ele geçirilerek tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiş olup, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.