Vücuttaki Çatlaklar Artık Sorun Değil

TAKİP ET

İnsan cildi esnek bir yapıya sahip olmakta. Lakin cildin oldukça hızlı bir şekilde esnemesi ile beraber alt katmanların olduğu bölgede girintili ve uzun çizgiler görülmeye başlanır. Hem kadınlarda hem de erkeklerde ortaya çıkan bu çizgiler kimileri için ciddi anlamda bir sorun haline gelebiliyor. Çatlak tedavisi Malatya uygulaması ile beraber ise artık insanlar için ciddi bir sorun olarak görülen bu görüntünün ortadan kaldırılması mümkün oluyor.

Reklam
Reklam

İnsanların büyük bir kısmı için söz konusu ciltteki çatlaklar olduğu zaman akla ilk olarak gelen şey bunun kilo sorunlarından kaynaklı olduğudur. Lakin konu hakkında yapılan araştırmalar ile de görülebileceği üzere aslında çatlak oluşumundaki tek sebep kilo sorunları değildir. Genel olarak derinin incelmesi, elastin liflerin deforme olması, vücuttaki kolajen miktarının azalması gibi nedenlerden dolayı çatlaklar ortaya çıkmaktadır. Esnek bir cilt yapısına sahip olmayan kişilerde hızlı şekilde kilo alıp vermek ya da ergenlik dönemindeki gelişimden dolayı insanlar çatlak tedavisi Malatya uygulamasına ihtiyaç duyabilmektedir. Vücudundaki kolajen miktarının düşük olması sonucunda ise cilt hızlıca gerilirken lif yırtılma sorunu baş gösterecektir. Kişinin hormon sorunu olması ve kortizonlu ilaç kullanımı da yine vücutta çatlakların oluşmasına sebebiyet vermektedir. Yoğun olarak kalça, kol, karın, göğüs ve diz bölgesinde kendini gösteren çatlaklar ilk aşamada pembe ve kırmızı renklerde olurken ilerleyen zaman ile beraber renkleri beyaza döner. İnce ya da kalın çizgi şeklinde ortaya çıkan çatlakların olduğu bölgede kimi zaman kaşıntı ve sızı kendini gösterebilmektedir.
                                       

Mezoterapi Uygulaması ile Çatlak Tedavisi

Daha öncesinde konu çatlak tedavisi Malatya olduğu zaman pek çok kişi bu soruna doğru bir çözüm bulamayacağını düşünüyor. Ve bundan dolayı da yaşamları boyunca çatlaklarını gizlemek zorunda kalıyorlar. Gülbahar Saraç ve ekibi tarafından uygulanmakta olan mezoterapi ile beraber çatlak görünümü konusunda son derece etkileyici sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Bu uygulama sırasında özel olarak hazırlanmış olan ilaç karışımı ince uçlu iğneler kullanılarak çatlakların bulunduğu bölgeye enjekte edilir. Yapılacak olan enjeksiyon işlemi ile beraber deri altında yer alan kolajen üretimi sağlanırken aynı zamanda çatlakların bulunduğu bölgelerdeki cildin kendini yenilemesi de sağlanmaktadır. Özellikle ede henüz beyaz renge dönmemiş olan çatlakları bulunan kişiler, mezoterapi ile beraber oldukça başarılı sonuçlar elde edebilmektedir. Çatlakların durumuna göre uygulama için seans sayısı değişim göstermektedir.



Lazer Uygulaması ile Çatlak Tedavisi

Lazer ısısından faydalanarak kolajenlerin sıkılaşmasını sağlayan lazerle çatlak tedavisi Malatya uygulaması esnasında elastin ve kolajen üretimi tetiklenirken derinin de kendini yenilemesi sağlanmaktadır. Gülbahar Saraç ve ekibi tarafından yapılmakta olan lazer uygulaması ile alakalı seans sayısı çatlakların derinliği ile cilt yapısına bağlı olarak değişim gösterir. Mezoterapi ile beraber yapılacak olan lazer uygulaması, çok daha iyi sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Dermapen Uygulaması ile Çatlak Tedavisi

Henüz yeni kullanılmaya başlanmış olan dermapen çatlak tedavisi Malatya uygulaması, doğru isimler tarafından uygulanması sırasında oldukça başarılı sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Kalem şekline sahip ve ucunda iğnelerin bulunduğu bir cihaz kullanılarak çatlakların bulunduğu bölgenin üzerinde uygulama yapılmaktadır. Cihazda yer alan 0,002 mm’den başlayan iğneler ile cilde 90 derecelik açı ile dik şekilde yapılan uygulama ile çatlakların olduğu bölgede mikro kanallar açılarak cildin altında yer alan dokuların kendilerini yenilemesi sağlanmaktadır.
Vücudundaki görüntüden memnun olmayan herkes, çatlak tedavisi Malatya uygulaması için https://www.gulbaharsarac.com/ üzerinden konunun uzmanlarından tedaviler ile alakalı gerekli bilgileri eksiksiz olarak alabilirler.