Vip Bodrum Nakliyat Hizmeti Nasıl Alınır?

TAKİP ET

Vip Bodrum nakliyat hizmeti nasıl alınır? Ekip olarak eşyaları yerinde inceledikten sonra özel malzemelerle eşyalar paketlenmeye başlar. Eşyaların paketlenmesi işleminde ekibimiz dikkatli bir şekilde hareket ederek eşyaların herhangi birzarar görmemesi için titiz bir çalışma gerçekleştirir. Özellikle cam, seramik ve elektronk eşyaların paketlenmesi işlemi özel yöntemlerle gerçekleştirilir. Değerli antika ve özel eşyalar için paketleme öncesinde sigortalama yapılır ve eşya güvenliği maksimum seviyeye çıkarılır. Sigortalamada eşyanın piyasa değerine uygun şekilde şirket poliçe miktarı belirler.

Vip Bodrum Nakliyat Hizmeti Nasıl Alınır?

Vip Bodrum nakliyat hizmeti almak için vipbodrumnakliyat.com.tr sitesi tercih edilebilmektedir. Nakliye sigorta işlemleri nakliye süresi ile sınırlıdır. Nakliye süresi sonunda sigortalama işlemi sona erer ve nakliye işlemi son bulur. Paketlemede dikkat edilmesi gereken husus sigorta şartlarıdır. Sigortalama şartlarına uygun paketleme yapılmadığı zaman ürün sigorta güvencesi dışında kalır.

Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Asansörlü araç en uygun pencerenin önüne park edilerek rayları pencereye uzatılır. Bazı durumlarda balkondan veya terastan eşya indirilebilir. Ekslpertizin verdiği rapor dğrultusunda en uygun yerden asansörlü araçla eşyalar teker teker indirilir. İlk indirilen eşyalar sandık, dolap ve benzeri altta kaldığında zçarar görmeyecek eşyalardır. Bu eşyaların indirilmesi işlemi asansörlü araçla kısa sürede gerçekleşir.

Asansörlü araçla eşyaların indirilmesi işleminin ardından eşyaların üzerine diğer eşyaların paketleri yerleştirilir. Bu eşyaların en hassası en üste gelecek şekilde asansörlü araç yardımı ile yük aracını yerleştirilir. Yükleme işlemi de asansörlü araç sayesinde kısa süre zarfında gerçekleşir. Yükleme konusunda deneyimli ve uzman çözüm seçeneklerine sahip olan şirket elemanlarımız zamanında yüklemeyi bitirmektedir.

Bodrum Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Günümüzde Bodrum nakliyat fiyatları mesafe ve toplam eşya sayısına göre değişmektedir. Eşyaların yüklenmesinin ardından deneyimli şoförlerimiz yola çıkarak sözleşme tarihinde eşyaları yerine ulaşturmaktadır. Ekibimiz eşyaların yüklenmesinden teslim aşamasına kadar eşyaların zarar görmemesi için çaba sarf etmektedir.

Kısa sürede eşyaların yerine ulaşması için çaba sarf eden personelimiz, eşyaların yerine teslim edilmesi işleminde de aynı titizliği göstermektedir. Zaman kaybetmeden güvenli bir şekilde özel eşyaların yerine ulaşmasını istiyorsanız bizi aramanız yeterlidir. ;Ekibimiz kısa sürede eşyaları özel yöntemlerle paketliyor ve yüklüyor. Yükleme sonrasında ekibimiz eşyaları özel nakliye yöntemleriyle yeni adrese eşya teslimatı gerçekleştiriyor. Bodrum nakliyat için vipbodrumnakliyat.com.tr ‘ye girebilirsiniz.