SULTANHANI SPOR SULTANHANLI GENÇLERE EMANET

TAKİP ET

Amatör Kümede Liğin ilk maçları bu haftasonu oynandı. Sultanhanı ilçemizin Amatör kümedeki Takımı Sultanhanı spor Kendi imkanları ile Sultanhanlı gençlerden oluşturduğu Takım Sultanhanı'nı Amatör kümede temsil ediyor.

Reklam
Reklam

Amatör Kümede Liğin ilk maçları bu haftasonu oynandı. Sultanhanı ilçemizin Amatör kümedeki Takımı Sultanhanı spor Kendi imkanları ile Sultanhanlı gençlerden oluşturduğu kadro ile Sultanhanı'nı Amatör kümede temsil ediyor.

Bu Pazar günü Sultanhanı ilçe sahasında Arı Gençlerbirliği Aksaray Takımı ile Karşılaşan ve Artık kendi Sultanhanlı gençlerimizden oluşan Kadro ile mücadele etti. Centilmence ve Sultanhanı altyapısı ile karşılaşmada mücadele eden temsilcimiz Maçdam 3-1 Mağlup ayrılsada Sultanhanlı gençlerin futbolu göz doldurdu.
Sultanhanı Spor yönetimi maç sonunda yaptığı açıklamada "Sultanhanlı gençlerimizden oluşan kadromuz ile İlçemiz gençlerine kapılarımız sonuna kadar açık, gençlerimizi yeşil sahalara yönlendirerek ilçemiz için birer değer olmaları için çabalıyoruz, kısıtlı imkanlarımız ile İlçemiz gençleri ile bu sezon Amatör kümede mücadele edeceğiz Tüm Sultanhanıları maçlarımıza davet ediyoruz" dediler.