SULTANHANI İLÇESİ ve BÖLGENİN GURURU GRANDHAN HOTEL

TAKİP ET

Ailece hoşça zaman geçireceğiniz bir mekan: Grandhan Hotel ve dinlenme tesisleri...

Reklam
Reklam

Ailece hoşça zaman geçireceğiniz bir mekan: Grandhan Hotel ve dinlenme tesisleri

68 odalı ve 176 yataklı otelde, SPA, Fitness, Bilardo, Havuz, Türk Hamamı, Jakuzi, bin kişilik Toplantı ve Düğün salonu, Dinlenme tesisi, restorant, akaryakıt istasyonu, hediyelik eşya ve mescitle hizmete devam ediyor...

Aksaray-Konya yolu Sultanhanı ilçesi çıkışında faaliyet gösteren 4 yıldızlı Grandanhan Hotel Ailesiyle, eş, dost, arkadaşla hoşça zaman geçirmek isteyenler için uygun bir mekan.

Yenilenen yüzüyle hizmet veren Grandhan Otel, salon ve kır düğünleri için önemli bir adres. Otel, tercihe göre kadınlar ve erkekler için ayrı ya da aynı salonların yanı sıra yemekli ve pastalı düğünlere ev sahipliği yaparken, düğünlerini Açık havada Yapmak isteyenlerinde tercihi oluyor. Bölge insanı için eş, dost, arkadaş ve aileyle hoşça zaman geçirmek için uygun bir mekan olan Grandhan Hotel'de en ağır misafirler de profesyonelce ağırlanıyor.

Konuya ilişkin alınan bilgide, “Grandhan Hotel  Aksaray-Konya yolunda dinlenme tesisi olarak bölge insanımıza kaliteli hizmet veriyoruz. Tamamen Yerli besi hayvanlarımızın etini kullandığımız restorantımızda tost, ayran, pide, hamburger, sulu yemek, ızgara, tatlı çeşitleri, salata, serpme ve köy kahvaltısı ile hizmetteyiz. Hem şoförler için hem de Sultanhanı, Eşmekaya, Eskil, Ortaköy ve Aksaray ile Bölge halkımız için eşiyle, dostuyla, ailesiyle baş başa zaman geçireceği, Konaklaya bileceği, yemek yiyebileceği hoşça bir mekan. 68 odalı ve 176 yataklı otelimizde SPA, Fitness, Bilardo, Havuz, Türk Hamamı, Jakuzi mevcuttur, ayrıca firma olarak temizliğe çok önem veriyoruz ve çocuk WC, özürlü WC, hediyelik eşya, mescit otelimizde bulunmaktadır.” dedi.
 


















grandhan hotel sultanhani grandhan hotel sultanhanı otelleri