SINIRDAKİ ÇALIKUŞU ARTIK BOZKIRIN GEZGİNCİ KUŞU

TAKİP ET

2012 Yılında Kendi isteği ile Sınır Köyü olan Hakkari'nin Çukurca ilçesi Gündeş köyüne Köy öğretmeni olarak atanan Naime Hoca "Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yaparım" diyerek başladığı mesleğine Türkiye'nin 81 İlini Gezip Görerek "Öğrencilerime En güzel ve Faydalı Eğitimi Nasıl veririm" diyerek o minikleri geleceğe hazırlıyor.

Reklam
Reklam

Naime Karagülle Obir Eğitim Aşığı Okul Öncesi Öğretmeni. 2012 Yılında Kendi isteği ile Sınır Köyü olan Hakkari'nin Çukurca ilçesi Gündeş köyü Köprülü Mezrasına Köy öğretmeni olarak atandı. Naime Hoca  "Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yaparım" diyerek başladığı mesleğine Türkiye'nin 81 İlini Gezip Görerek "Öğrencilerime En güzel ve Faydalı Eğitimi Nasıl veririm" diyerek o minikleri geleceğe hazırlıyor.



Naime Hoca Ogünlerde Eğitimde başarıları ile Ulusal bası'nın bile dikkatini çekerek Gazetelerde Haberlere dahi konu olmuştu.



Naime Hoca Eğitime başlama serüvenini şu şekilde anlatıyor.; "Yıl 2012, Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yaparım dedim ve kendi tercihim ile Hakkari Çukurca Gündeş köyü Köprülü mezrasına atandım.

Mesleğe başladıktan sonra anladım ki ben aslında memleketimde bir fanusun içinde yaşıyormuşum. Farklı bir coğrafyaya atanıp göreve başlayınca kendime işte o an hedef koydum. Hedefim Türkiye de ayak basmadık il bırakmayacaktım. Ve seneler sonra bu yıl hedefime ulaşmanın haklı mutluluğunu yaşıyorum. Evet başardım 81 de 81 il yaptım. Öğrencilerime bizzat kendimin soluduğu şehirlerin kültürel değerlerini aktarmanın tadı bambaşka.
Onlara verimli ve örnek bir önder olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok gezen mi çok yaşayan mı bilir derler ya ben tabikide gezen der ve altınada imzamı atarım."

Bundan sonrasını da Konyalı Okul Öncesi Öğretmeni Naime Karagülle'nin Kendisinden dinleyelim;....