Octovan İstanbul ve çevresine de güvenle hizmet vermektedir

TAKİP ET

Octovan taşımacılık ve nakliye sektöründe büyük değişimlere imza atan bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. Octovan herkesin taşınırken ya da eşyalarını naklederken yaşadığı fiyat sürprizlerini ortandan kaldıracak verimli bir uygulama geliştirmiştir. Bu anlamda müşteriler uygulama veya web sitesi üzerinden aldıkları fiyat teklifinin dışında bir ödeme yapmamaktadırlar. Uygulama kredi kartı ve banka kartı ile ödeme işleminin yapılmasına da olanak sağlamaktadır. Ayrıca nakit ödeme seçeneği ile de müşterilerine ayrıca bir kolaylık sunmaktadır. Örneğin Sultangazi evden eve nakliyat hizmeti arayan bir kuruluş ya da birey, bu işlem için uygulama üzerinden aldığı fiyat teklifinden başka bir bedel ödememektedir.


Octovan taşınan eşyaların takibini de sağlamaktadır

Octovan’ın yenilikçi ve inovatif çözümleri sadece ödeme işlemleri ile sınırlı olmamaktadır. Firma, müşterilerinin taşınma işlemlerini canlı canlı takip edebilecekleri bir portal da sunmaktadır. Eşyaların nakliye aracına tesliminin ardından müşteriler güzergah ve zamanlama noktasında araçların takibini yapabilmektedirler. Ayrıca uygulama taşıma işlemlerinin bitiminin ardından bir puanlama hizmeti de sunmaktadır. Octovan uygulamasını kullanan müşteriler, alıkları hizmeti bu puanlama sistemi sayesinde değerlendirebilmektedirler. Bu da sistemde görev yapan personelin motivasyonunu arttırmakta ve müşteri memnuniyetine katkı sağlamaktadır. Yine örnek vermek gerekirse İstanbul evden eve nakliyat hizmeti arayan bir birey bu hizmetini aldıktan sonra memnuniyetini objektif bir şekilde değerlendirebilmektedir.


Octovan fatura kesim işlemi de yapmaktadır

Octovan taşıma işleminin sonunda bireylere ya da kuruluşlara faturalandırma hizmeti de sunmaktadır. İşlemlerin bitiminin ardından e-posta yoluyla e-fatura müşterilerinin mail adreslerine anlık olarak gönderilmektedir. Ayrıca belirtmek gerekir ki Octovan’da ödeme işlemleri de son derece güvenli bir şekilde yapılabilmektedir. Sistem kişisel verilerin güvenliği ve korunması için her önlemi almıştır. İyzico pazar yeri platformu üzerinden çalışan Octovan ödeme sisteminde de SSL sertifikası ile işlemlerin yapılmasını sağlamaktadır.

Octovan ekonomik bir fiyat politikası uygulamaktadır

Octovan’ın temel faaliyet politikası müşterilerine uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunmaktır. Bu nedenle fiyatlandırma parça taşımalar için araçların modelleri mesafeye göre en uygun olacak şekilde hesaplanmaktadır. Octovan’ın araç filosunda taşıma işlemlerinin mahiyetine ve ihtiyacın gerekliliklerine göre Octovan Mini, Large ve XLarge araç seçenekleri bulunmaktadır. Evden eve taşıma hizmetleri için ise fiyatlandırma oda sayısına göre sabitlenmektedir. Bu sabitlenmenin ardından müşterilerin ayrıca bir hizmet isteği veya hatalı bir beyanı olmadığı sürece fiyatlandırma değişmemektedir. Sadece İstanbul ili için Avrupa yakasından Anadolu yakasına, Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde az bir fiyat farkı uygulanmaktadır. Bu fiyat farkı sonradan değil işlemlerin başına müşterilerin mesafe beyanlarına göre müşterilere aktarılmaktadır. Ayrıca müşteriler dilerlerse taşıma esnasında eşyalarının sigortalanmasını da sağlayabilmektedirler. Octovan’da taşıma hizmeti son teknolojik imkanlar ve özenli ve dikkatli personeller sayesinde hızla ve kalite ile sağlanmaktadır.