KONYASPORLU TARAFTARLAR AKSARAY'DAKİ TEKEL BAYİDE ALKOL ÇALDI

TAKİP ET

Deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçı için Aksaray'da bir tekel bayi önünde mola veren Konyasporlu taraftarlar alkol çalarken yakalandı. -Olay, Küçük Bölcek Mahallesi E90 Bulvarında bulunan bir tekel bayide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konyaspor'un deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına giden taraftar grubu Aksaray'da bir tekel bayide mola vermek istedi.

Reklam
Reklam

Deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçı için Aksaray’da bir tekel bayi önünde mola veren Konyasporlu taraftarlar alkol çalarken yakalandı.

-Olay, Küçük Bölcek Mahallesi E90 Bulvarında bulunan bir tekel bayide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konyaspor’un deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçına giden taraftar grubu Aksaray’da bir tekel bayide mola vermek istedi. Yılmaz A.’ya ait işyerine yaklaşık 20 kişilik grupla giren taraftarlar işletme sahibinin tek tek girin çağrısına kulak vermedi. Rafta bulunan alkol şişelerini alarak otobüse hareket eden şahısları fark eden işletme sahibi durumu gruba eşlik eden polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri, olay yerine çağırdıkları Çevik Kuvvet’in de desteği ile taraftarlar tarafından çalınan 12 şişe alkolün, 9 şişesini otobüste yapılan arama sonucu buldu.

Çalınan ürünler geri gelirse şikayetçi olmayacağını belirten işletme sahibinin çağrısını duyan taraftarlar sakladıkları 3 şişeyi de teslim etti. İşletme sahibi şikayetçi olmayınca taraftar grubu güvenlik önlemleri altında kent çıkışına kadar polis ekipleri tarafından götürüldü. İşletme sahibi Yılmaz A. olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Birden içeriye 20 kişilik bir grup girdi. Tek tek hepsini takip edemedim. Kalabalık girmeyin diye uyardım ama dinlemediler. Sonra alkol çaldıklarını fark ettim. Kendilerine eşlik eden polis ekiplerine haber verdim. Sabah dükkânı açtığımda rafa dizdiğim alkol şişelerinin çalındığını tespit ettik. Geri getirirlerse şikayetçi olmayacağımı söyledim” dedi.

KAYNAK: İHA