KONYA AKSARAY YOLUNDAKİ UYGULAMADA BİR KİŞİ UYUŞTURUCU MADDE İLE YAKALANDI

TAKİP ET

Jandarma tarafından Eşmekaya Beldesi D-300 Konya Aksaray Karayolu üzerinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, yolcu olarak bulunun C.D. (1998-E) isimli şahsın üzerinde yapılan kontrolde (100) gram eroin ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

 Bu kapsamda; Eskil Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Eskil İlçesi Eşmekaya Beldesi D-300 Konya Aksaray Karayolu üzerinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi  esnasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, yolcu olarak bulunun C. D. (1998-E) isimli şahsın üzerinde yapılan kontrolde (100) gram eroin ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.