KON TV AKSARAY BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

TAKİP ET

Ulusal basın olarak yayın hayatını sürdüren Kon TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, Mir Ajans Müdürü Durmuş Yakıcı, Mir Ajans Reklam Müdürü Bayram Aktaş ve Kon TV Aksaray Bölge Sorumlusu Sinan Koç Aksaray Belediyesini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ulusal basın olarak yayın hayatını sürdüren Kon TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, Mir Ajans Müdürü Durmuş Yakıcı, Mir Ajans Reklam Müdürü Bayram Aktaş ve Kon TV Aksaray Bölge Sorumlusu Sinan Koç Aksaray Belediyesini ziyaret etti.

Kon TV çalışanları ile Aksaray Belediyesi Başkanı Evren Dinçer Aksaray nasıl bir tanıtıma tabi tutulacağı hakkında fikir alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Evren Dinçer misafirlerini Aksaray Belediyesi Web Tv’yi gezdirdi.  Kon TV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy Aksaray Belediyesi Web TV’nin yayın akışını takip ettiklerini Aksaray’ın tanıtımı açışından büyük bir rol oynadığını belirterek Aksaray’ın tanıtımında birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Dinçer, Kon Tv Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy’a, Mir Ajans Müdürü Durmuş Yakıcı’ya, Mir Ajans Reklam Müdürü Bayram Aktaş’a ve Kon Tv Aksaray Bölge Sorumlusu Sinan Koç’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
 

aksaray belediyesi web tv aksaray belediyesi