KAYMAKAM H. HÜSEYİN ALPASLAN'IN BAYRAM MESAJI

TAKİP ET

Sultanhanı Kaymakamı H.Hüseyin Alpaslan Kurban Bayramı dolasıyla bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

Reklam
Reklam

 Sultanhanı Kaymakamı H.Hüseyin Alpaslan “Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız.
 
Bu güzel ve coşkulu bayram günlerini aile, akraba ve dostlarınızla yaşayıp, bayram sevincini onlarla paylaşırken; fakir, muhtaç ve yalnız vatandaşlarımızı unutmayalım. Bayramın sevinç ve mutluluğunu onlarla da paylaşalım.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, bayramların ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle Sultanhanı ilçe vatandaşlarımız olmak üzere tüm islam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.