İKRA ELEKTRİK YILLARIN VERDİĞİ DENEYİMLE HİZMETE BAŞLADI

TAKİP ET

10 yıla yakın süredir, MEDAŞ'ta Sultanhanı ilçesi başta olmak üzere bölge halkının elektrik sorunlarıyla ilgilenen Ömer Çimen ve Recep Arıbaş, Eşmekaya Kasabası'nda açtıkları yeni işyeriyle Sultanhanı, Eskil, Aksaray ve Konya Bölgesi'ndeki çiftçilere hizmet vermeye başladı.

Reklam
Reklam

Tarım ve hayvancılık bölgemizde özellikle tarımsal sulama da büyük destek sağlayan işyerlerinden birisi olan İkra Elektrik faaliyete girdi. İkra Elektrik, AG-OG Tarımsal Sulama, Arıza Bakım, Güneş Enerjisi, Dalgıç Pompa ve Yeni Tesisat kurulumlarında bölge halkına hizmet vermeye başladı.

10 YILLIK MEDAŞ TECRÜBESİ

10 yıla yakın süredir MEDAŞ bünyesinde, bölgede yaşayan çiftçilerin her türlü elektrik problemlerine vakıf olan Ömer Çimen ve Recep Arıbaş ortaklar, bu konudaki uzmanlıklarını şimdi Aksaray – Konya Yolu üzeri, Eşmekaya Kasabası, Güneşli Köyü Yolu girişindeki kendi işyerinde çiftçilerin faydasına kullanmayı amaçlıyor. 

BÖLGENİN NOKTASINA DAKİKALAR İÇERİSİNDE ULAŞABİLİRİZ
 Bölge halkına ve çiftçisine daha hızlı hizmet verebilmek için işletmemizi köylere aynı mesafede olan ortak bir alana açtık diyen Çimen ve Arıbaş ortaklar, “Üreticimizin trafosunda arıza olduğu zaman, güneş enerjisi elektrik hatlarında sorun olduğunda, dalgıç pompaları anlık olarak sorun yaşattığında bir telefon kadar yakınız. Bizleri 0538 571 77 32 ve 0543 543 09 85 No’lu numaradan arayabilirler. Aynı zamanda bölgedeki elektrik malzemelerini rahatlıkla alabilecekleri tek işletmeyiz” diye konuştu.

İŞLETMEDE AMPULÇEŞİTLERİ, PERAKENDE ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIŞI YAPILIYOR

İşletme elektrik alanında her noktada hizmet veriyor. Bölgedeki vatandaşların ev tesisatında ihtiyacı olduğu tüm ürünleri de bulabileceği bir nokta olan İkra Elektrik’te ampul, rezistans ürünleri, ev elektrik malzemelerini rahatlıkla bulabilirsiniz.


 


ikra elektrik İkra Elektrik Eşmekaya Ömer Çimen Eşmekaya