GÜNEŞLİ KÖYÜNDE KARANTİNADA OLAN AİLENİN YARDIMINA JANDARMA YETİŞTİ

TAKİP ET

Eskil ilçesi Güneşli köyünde ikamet eden, L.B. Covid-19 kapsamında ailecek karantinada olunca ilaçlarını temin edemeyince jandarmadan yardım istedi.

Reklam
Reklam

Konuya ilişkin edinilen bilgide; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Eskil İlçe J.K.lığı sorumluluk alanı Güneşli köyünde ikamet eden, L.B. isimli şahıs Eşmekaya J.Krk.K.lığını arayarak Covid-19 kapsamında ailecek karantinada olduklarını, rahatsızlıklarından dolayı ilaçlarını temin etmek için evren çıkamadıklarını ve  köyde akrabalarının bulunmadığını beyan ederek, ilaçlarını alabilmek için yardım talebinde bulunmuştur.
Yardım talebinin alınmasından sonra zaman kaybetmeksizin Eşmekaya Jandarma Karakol Komutanlığınca görevlendirilen devriye ekibi söz konusu ilaçları Eskil Devlet Hastanesinden temin edilerek Covid-19 karantinasında bulunan aileye gerekli tedbirler alınarak ulaştırılmıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden  aralıksız olarak devam edilecektir." denildi.