Farklı Özelliklerde En İyi İskele Kiralama

TAKİP ET

Firma olarak kiralık iskele konusunda seçici hareket ettiğimiz gibi iş güvenliğini her zaman önceliğimiz olarak biliriz. Buna göre kiralamasını yaptığımız iskelelerin her parçası güvenli ve sağlamdır.

Reklam
Reklam

Firma olarak kiralık iskele konusunda seçici hareket ettiğimiz gibi iş güvenliğini her zaman önceliğimiz olarak biliriz. Buna göre kiralamasını yaptığımız iskelelerin her parçası güvenli ve sağlamdır. Monte edildiği ya da monte edilmek için bırakıldığı yerde herhangi bir güvenlik sorununa neden olmadığı gibi istenilen iskele tercihinin daha öncesinden belirtilmesi durumunda planlı bir çalışma sağlanır.
İskelelerde kullanılan her parçanın bir görevi olduğu gibi bu parçaların tamamının birbirini tamamlama özelliği vardır. Buna göre parçalardan birinin eksik ya da hatalı olması durumunda da iskele sorunlu olarak kabul edilir. Biz iskelelerimizin teslimi öncesinde en ince ayrıntısına kadar gözden geçirir öyle teslim ederiz. Ancak kurulum sırasında da iskelenin mutlaka her parçasının eksik olmadığından emin olmak gerekir. Bu hem teknik bir bilgi ve profesyonel bir kurulum gerektirir.
İskele kurulumu basit olmadığı gibi yanlış kurulması halinde de hayati tehlike taşır. Bu nedenle iskele kurulumu mutlaka bir mühendis tarafından ve zemin incelenerek yapılması gerekir. Zeminin uygun hale getirilmesi sonrasında da iskele yükselmeye başladıkça risk artacağından dolayı gerekli olan sağlamlaştırmanın mutlaka yapılması şarttır. İskele ne kadar sorunsuz olursa iskele üzerinde çalışan işçi de kendisini o kadar rahat hissedecektir. Bunun için güven vermeyen bir iskele ister istemez performans kaybına neden olur.
İskele Çeşitleri
İskeleler kendi içerisinde çeşitlere ayrılmıştır. En çok tercih edilen model ise klasik olarak bilinen sök tak iskele modelidir. Ancak bu iskele sonrasında daha hızlı olması ya da inşaatın dışında bir alan da kullanılacak olması otomatik iskeleleri daha fazla ön plana taşımıştır.
Kiralık iskele modellerimizde çeşitliliğe çok fazla önem veririz, çünkü her iskelenin mutlaka kendine ait bir tasarımı vardır. Örneğin dış cephelerde kurulacak bir iskele ile iç cephede kurulan iskele birbirinden farklıdır. Bu tarz iskelelerde büyüklük farkı önemlidir. Yapıdaki kat sayısı fazlalaştıkta iskeledeki yükseklikte aynı ölçüde artacaktır. Bu da güvenli firmaları tercih etmeyi gerektirir.
Firmamız kiralık iskele, kurulum ve söküm işleri gibi elinizi kolaylaştırabilecek her türlü hizmeti sağlayacaktır.
Bize https://www.hayatiskele.com adresinden ulaşabilirsiniz.