Ev Dekorasyonunda Taş Ve Tuğla Duvarlar İle Dekorasyon

TAKİP ET

Bazen çok basit bir detayın bile evinizin genel havasını değiştirdiğini fark edersiniz. Mesela bir eve girdiğiniz zaman ya da bir ofise girdiğiniz zaman hiç duvarlarına hayran kaldığınız oldu mu? Sanıyorum bazılarının yanıtı evet oldu.

Reklam
Reklam

Bazen çok basit bir detayın bile evinizin genel havasını değiştirdiğini fark edersiniz. Mesela bir eve girdiğiniz zaman ya da bir ofise girdiğiniz zaman hiç duvarlarına hayran kaldığınız oldu mu? Sanıyorum bazılarının yanıtı evet oldu. Çünkü günümüzde gelişen teknoloji bize özellikle duvar konusunda öyle çok seçenek sunabiliyor ki modernlikten, doğallığa pek çok kapıyı yaşam alanlarımızda açabiliyoruz. Örneğin son dönemlerde evlerde kullanılmaya başlanan el yapımı tuğlalar şeklinde tanımlanan Şahtaş Tuğla iyi bir tercih olarak karşımıza çıkabilir. Mekanın görüntüsünü tamamen değiştirecek olan bu dekorasyon urunu ile birlikte evinize farklı bir dokunuş uygulayabiliyorsunuz.

Ev dekorasyonunda taş duvarlardan bahsederken iki turlu ele almak gerekiyor. Bunlardan birincisi eve rustik bir hava katacak olan doğal taşlar ve tuğla. Yeniden yapılandırılmış olan doğal taşlar maliyetinin ucuz olması ve uygulamadaki kolaylığı nedeniyle en fazla tercih edilen turdur. Özellikle mutfak, banyo, oturma odasına uygun olan modellerde istenilen renk seçeneği mevcut. 

Taş Ve Tuğla Duvarlar İle Dekorasyon
Taş ve tuğla kullanılarak yapılan dekorasyon iç veya dış duvarlarda tercih edilebiliyor. Kültür tuğlası olarak da bilinen bu tuğlalar mekana doğal bir görünüm kazandırıyor. İstenilen bir tasarım tercih edildikten sonra başarılı bir uygulamayla birlikte istenilen görüntü elde edilebiliyor.

Mutfakta Taş Duvar Kullanımı
Bayanların en çok vaktinin geçtiği mutfakta zarafetin ve karakterin ortaya çıkmasını sağlayacak bir tercih. Mutfak mobilyalarınızı daha zengin göstereceğiniz duvarlarla birlikte mutfağınızda sofistike bir atmosfer oluşturabiliyorsunuz.

Yemek Odasında Doğal Taş
Taş duvarların ev dekorasyonunda rustik bir hava oluşturduğunu söylemiştik. Mobilyalarınızın dekorasyonunuzla tam bir uyum içerisinde olması sonrasında ortaya çıkacak hoş görüntü sizi daha çok memnun edecektir. Doğal taşlarda aksesuar tercihi de önemlidir. Ancak duvarlarınızda ekstra bir dokunuş yapmaya da gerek yoktur.  
Ev dekorasyonunda taş bir görüntünün hakim olması mekanı doğaya yakınlığını ortaya çıkaracaktır. Özellikle aydınlatma tercihini doğru yaptığınızda ise sonuç kendisini daha iyi hissettirmeye başlayacaktır. Koridordan başlayarak mekanın genel dokusuna etki edecek taş dokunuşlar için  www.ugur-ticaret.com sitemizi ziyaret ederek gerekli ürün desteğini alabilirsiniz.

kültür tuğlası şahtaş tuğla taş duvar kültür taşı uğur ticaret doğal taş