EŞMEKAYA SULTANHANI SPOR İÇEL İDMANYURDU SPORU KONUK EDİYOR

TAKİP ET

Spor Toto BAL ligi 5. Grup temsilcimiz Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor 9. Hafta maçında Cumartesi günü grupta namağlup grup lideri İçel İdmanyurduspor takımıyla Sultanhanı İlçe Sahasında karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabakanın başlama saati 14:00 olarak belirlendi.

Reklam
Reklam


Spor Toto BAL ligi 5. Grup temsilcimiz Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor 9. Hafta maçında Cumartesi günü grupta namağlup grup lideri İçel İdmanyurduspor takımıyla Sultanhanı İlçe Sahasında karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabakanın başlama saati 14:00 olarak belirlendi. Maçı Konya Bölgesinden Ahmet Resuloğlu, yönetecek. Yardımcılıklarını ise Antalya Bölgesinden Muammer Emre ve Hakan Erdaş, yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Antalya Bölgesinden Ali Alkan olacak.


İÇELSPOR’UN KARNESİ

Ligin 9. Haftasında Cumartesi oynayacağımız İçel İdmanyurduspor’un ligde oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 0 mağlubiyeti bulunuyor. Ligde 22 puanla 1. Sırada yer alan İçel Spor, rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde henüz gol görmedi.


ELİT NATUREL EŞMEKAYA SULTANHANI SPOR’UN KARNESİ


Yeşil Beyaz formalı temsilcimiz Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor  ise ligde oynadığı 8 karşılaşma sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ligde 8 puanla 11. Sırada yer alıyor. Temsilcimiz rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 17 gol gördü.