EŞMEKAYA SULTANHANI SPOR'DA ONUR ER DÖNEMİ

TAKİP ET

Spor Toto BAL ligi 5. Grup temsilcimiz Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor, takımında yeni teknik direktör belli oldu. Takımın başına Aksaray'ın sevilen isimlerinden Onur Er ve Ahmet Bakır, getirildi.

Reklam
Reklam

Spor Toto BAL ligi 5. Grup temsilcimiz Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor, takımında yeni teknik direktör belli oldu. Takımın başına Aksaray’ın sevilen isimlerinden Onur Er ve Ahmet Bakır, getirildi.

Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor, sezona Ahmet Çınar ve Kadir Aydın ikilisiyle başlamış sezonun ilk devresinin bitimine son 4 hafta kala Teknik heyet ile yollarını ayırarak takımın başına Kemal Yıldırım’ı getiren yönetim kurulu son dört haftada alınan başarısız sonuçların ardından Teknik direktör Kemal Yıldırım ile ilk devrenin bitiminin ardından yollarını ayırmıştı.

Bu ayrılığın ardından sezonun ikinci devresi öncesinde takımı yerli hocaya emanet eden Eşmekaya Sultanhanıspor yönetimi takımın başına bu sezon Aksaray 1. Amatör küme takımlarından Eskil Belediysespor takımında ilk devre görev yapan ve çıktığı 7. Haftalık süreçte bütün maçlarını kazanarak devreyi namağlup lider tamamlayarak büyük bir başarıya izma atan Onur Er ile anlaşarak yoluna devam etme kararı aldı.
Spor servisi olarak yeni teknik heyete görevinde başarılar diliyoruz.

HABER: ERSİN ARSLAN

teknik direktör onur er eskil belediyespor sultanhanı