EŞMEKAYA'DAKİ ATM VATANDAŞLARIN İSTEKLERİNE CEVAP VERMİYOR

TAKİP ET

Eşmekaya'da Ziraat bankası tarafından vatandaşların maaş çekmeleri için yapılan ATM vatandaşların isteklerini karşılayamıyor...

Reklam
Reklam

Eşmakaya beldesinde bulunan Ziraat bankası ATM’sini vatandaşlar maaş ve para çekmek için kullanabiliyor. Belde Halkı Para kabul etme özelliği bulunmayan ATM Nedeniyle hiçbir şekilde Para gönderip Fatura yatıramadıklarından dert yanarak ATM'NİN Para kabul etme özellikli olmasını talep ettiler.

Belde halkı konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdiler; "Beldemizde bir adet ATM var oda Ziraat Bankasının, buraya konulan ATM bizlerin sadece Para çekmesine yarıyor. Bizler bu ATM’den ne para yatırabiliyoruz nede herhangi bir faturayı ödeye biliyoruz. Para yatıramadığımız için başta şehir dışında okuyan çocuğumuza Askerde olan çocuklarımıza haçlık göndermek istiyoruz gönderemiyoruz. Ziraat Bankasının diğer kolaylıklarından yararlanmak istiyoruz fakat maalesef yararlanamıyoruz. En ufak bir işlem için bile Eskil ve Sultanhanı’nda bulunan bankalara ve ATM’lere giderek işlem yapmak zorunda kalıyoruz. O da zamanımızı oldukça fazla alıyor. Bizlerin Ziraat Bankası yetkililerinden bir ricamız var, beldemizde bulunan sadece para çekmeye yarayan ATM’nin yerine hem para çekebileceğimiz hemde para yatırabileceğimiz bir ATM’nin yapılması. İnşallah bizlerin isteklerine karşılık verirlerde bizleri sağa sola gitmemize ve zaman kaybımıza neden olan faktörleri ortadan kaldırırlar." dediler.