EŞMEKAYA DA TRAFO KABLOSU HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

TAKİP ET

Eşmekaya Beldesinde meydana gelen faali meçhul 'Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, Motosiklet Hırsızlığı, Evden Hırsızlık, İnşaattan Hırsızlık' olaylarına yönelik yapılan çalışmada 3 şüpheli suçüstü yakalandı.

Reklam
Reklam

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray ili Eskil ilçesine bağlı Eşmekaya Beldesinde meydana gelen faali meçhul “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, Motosiklet Hırsızlığı, Evden Hırsızlık, İnşaattan Hırsızlık” olaylarına yönelik olarak çalışmalar artırılarak kritik bölgelere devriyeler yoğunlaştırılmıştır.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, Jandarma ekiplerince icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında T.Ö. isimli şahsın tarlasında su dinamosu ile trafo direği arasında bulunan enerji nakil kablolarının bulunduğu yerde E.T., M.K., M.T. isimli şahısların şüpheli hal ve hareketlerde bulunduğu görülmüştür.

Jandarma ekiplerinin dikkatini çeken şüpheli şahıslar, su kuyusuna ait enerji nakil kablosunu kesip götürecekleri esnada suçüstü yakalanmışlardır.   
Şüpheliler gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir." denildi.


eşmekaya asayiş haberleri Eskil Eşmekaya