EŞMEKAYA BELDESİNİN KALDIRIMLARI YAPILIYOR

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçilen İsmail Hakkı Güneş yıllardır yapılmayan Eşmekaya beldensin kaldırımlarını yapıyor.

Reklam
Reklam

Seçildiği günden bu yana Eşmekaya beldesinin sorunlarına anında karşılık veren belediye başkanı Güneş yıllardır yapılmayan ve kaderine terk edilmiş kaldırımlarını yaparak belde halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Eşmekaya belediye başkanı İsmail Hakkı Güneş şu ifadelere yer verdi.
Güneş “31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımızın destekleri ve Allah’ın izni ile belediye başkanı olduk. Belediye başkanı olduğumuz ilk günden bu yana vatandaşlarımızı ister bizleri desteklesin ister desteklemesin her vatandaşımız sorunu anında gidermeye çalışıyoruz. Bildiğiniz üzere beldemiz Eskil ilçesine bağlayan ana yollardan bir tanesi. Burada günlük onlarca araç Eskil ilçemize ve çevre köylere buradan geçiş sağlıyor. Bu denli trafik akışı olan bir yerde yıllardır yapılmayan olan da vatandaşlar tarafından yapılmış kaldırımlardı. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden başlayarak beldemizin sorunlarını tek tek gidermenin gayreti içerisindeyiz. Belediyemizin imkânlarını seferber ederek beldemize kaldırımlar yapıyoruz. Yapılan kaldırımlarla birlikte yaya olarak çarşıya gelmek isteyen vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz için güvenli bir ortam oluşturuyoruz. Beldemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.