ESKİLLİ GENÇ KADIN KOCASI TARAFINDAN SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

TAKİP ET

Eskil ilçesinden olan genç kadın Boşanma aşamasındaki kocası tarafından sokakta öldürüldü. Karısını öldüren kişide aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Reklam
Reklam

Konya'da boşanma aşamasında olduğu karısını sokak ortasında silahla vurarak öldüren adam, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Olay, 08.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Sırçalımescit Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet K. boşanma aşamasındaki eşi Aslen Eskil ilçesinden olan Esma Nur K. ile sokakta tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammet K. yanında getirdiği tabanca ile Esma Nur K.'nın başına ateş ettikten sonra aynı silahla kendi başına sıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Esma Nur K.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Ağır yaralanan Muhammet K. ise ilk müdahalenin ardından Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Muhammet K.'nın yapılan müdahalenin ardından Şehir Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Esma Nur K.'nın cenazesi de otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

esma nur karadayı esma nur karadayı cinayeti