ESKİL'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU; 1 GÖZALTI

TAKİP ET

Eskil Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Eskil mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde kullandığı ve bulundurduğu tespit edilen 1 kişi yakalandı.

Reklam
Reklam

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma, Bulundurma, İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

         Bu kapsamda; Eskil Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Eskil mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde kullandığı ve bulundurduğu tespit edilen E.A. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada; (2) gram metamfetamin, (1) adet psikotrop (ecstasy hap) malzeme ve  (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir.

         Ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

 

   Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.