ERTÜRK'TEN MİTİNG GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

TAKİP ET

Ali Abbas Ertürk, 24 Aralık Cumartesi saat 13.30'da CHP İl Başkanlığı'ndan istifa edip, milletvekili aday adayı olduğunu CHP İl Binası karşısında miting gibi bir programla duyurdu.

Reklam
Reklam

Normal takvimi Haziran ayında olan ama kulislere göre daha önce yapılması planlanan, genel seçim için heyecan son hızıyla sürüyor. Aksaray’da, çalışmalarıyla hep dikkat çeken CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, 24 Aralık Cumartesi günü 3 yıllık il başkanlığından istifa edip, CHP’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu.

Günler öncesinden Cumartesi günki yapacağı programın duyurusunu yapan İl Başkanı Ertürk, il başkanlığı koltuğuna son kez otururken onu dışarıda büyük bir kalabalık bekliyordu. İlk planlama da parti içerisinde yapılması beklenen program kalabalıktan dolayı partinin karşısına alındı.

Saat 13.30’da il binasından kürsüye doğru çıkarken Ertürk’e Aksaray’ın tüm ilçe ve belde başkanları eşlik etti. Konuşmasına “Neşet Babanın bir sözü var, yazımı kışa çevirdin diye, bugün siz bizim kışımızı yaza çevirdiğiniz” diyerekten başlayan Ertürk, Aksaray için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

 

ABLANIZ AKSARAY’DA TUTUNAMADI ŞİMDİ ANKARA’DA HURDA ALTIN İŞİ YAPIYOR

 

Şükürler olsun ki 3 yıllık il başkanlığı sürecimde CHP İl Başkanlığı yolsuzlukların önündeki hep bir ket oldu diyerek söze başlayan Eski İl Başkanı Ertürk konuşmasına, “Artık Aksaray’da birisi yolsuzluk yapacağında, bak CHP duyarsa Türkiye’ye rezil eder diyerek geri çekiliyor. Şükürler olsun ki yolsuzlukları engelledik. Size 184 kelimesi ne anlatıyor? Bu Aksaray’ın 200 – 250 Milyon TL’lik arsasının iç edilme hikayesinin engellenmesini anlatıyor değil mi? İlknur Ablaları bunu yanındaki bir kişiyle birlikte daire fiyatına alacaktı, bunun biz önüne geçtik” diye devam etti.

 

GENÇLER BENİM UMUDUM SİZSİNİZ ANLIYOR MUSUNUZ?

 

Eski İl Başkanı Ertürk, kalabalığa hitap ettiği esnada bir binanın balkonundan gençler tarafından sarkıtılan branda da “Umut Burada Umut, Bir Umudum Sende Anlıyor musun?” yazılı pankartı görünce duygulandı. Bir süre konuşmasına ara veren Ertürk, balkona doğru dönerek “Gençler asıl benim umudum sizsiniz, siz; anlıyor musun?” diye seslendi.

 

BU BİR VEDA DEĞİL BAŞLANGIÇ

 

Bu bir Veda Değil, Yeni bir Başlangıç” diyen İlş Başkanı Ertürk “Bugün itibariyle il başkanlığını Havı Ali Keleş başkanıma devrediyorum ve bugünden sonra CHP’den Milletvekili aday Adayıyım. Buraya gelip, bu soğukta bu kalabalıkla beni desteklediğiniz için, çok teşekkür ediyorum” dedi.


ali abbas ertürk ali abbas ertürk kimdir