ELİT NATUREL EŞMEKAYA SULTANHANISPOR TOPARLANIYOR

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Ligde Aksaray'ımızı 5. Grupta temsil eden Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor ligde oynadığı son iki maçı kazanarak ilk kez iki de iki galibiyetle sahadan ayrılma başarısı gösterdi.

Reklam
Reklam

Son İki maçı da gol yemeden kazanmayı başardı.

Bölgesel Amatör Ligde Aksaray’ımızı 5. Grupta temsil eden Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor ligde oynadığı son iki maçı kazanarak ilk kez iki de iki galibiyetle sahadan ayrılma başarısı gösterdi. 
Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor, ligin ikinci yarısına Aksaraylı teknik direktör Onur Er ve ekibinin gelmesi ile birlikte çıkışa geçti. Oynadığı 3 maçın ikisini üst üste kazanmayı başardı.  Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanspor bu puanların toplanmasında bütün takım oyuncularının  yanı sıra  ikinci yarı transfer  edilen kaleci Selçuk Üredi’de başrol olarak oynadı. Kaleci Selçuk Üredi kurtarışları ile Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor’a adeta can verdi.

Genç bir kadroya sahip olan Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor, ligin ikinci yarısında 4 maçta 7 puan toplamayı başardı. İlk defa gol yemeden iki hafta üst üste kazanarak düşme potasından biraz üst sıralara yükseldi. 
Bu puanların toplanmasında en büyük katkı ise kaleci Selçuk Üredi pay sahibi oldu. Tecrubeli kaleci Selçuk Üredi kurtardığı kritik kurtarışlarla  takımın en büyük güvencesi olmayı da başardı. Kalesinde adeta güven verdi.

BAL liginde 5. gurupta mücadele eden Elite Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor mütevazi  bütçesi ile büyük işler başararak Aksaray’ımızı futbol camiasında başarılı bir şekilde  temsil etmeye devam etmektedir. 
Kulüp yöneticilerinin yaptığı açıklamada deplasmanlara  gidince direk Aksaray’ın takımı olarak anılıyoruz. Genel olarak genç dinamik bir takımımız var.  Teknik direktör ve teknik kadromuz, Aksaraylı, 8 tane Aksaray çocuğu futbolcumuzdur. Kendi öz evladımız var. Hocalarımız da hepsine fırsat veriyor. Lakin Aksaray şehri olarak daha fazla ilgi alaka ve desteğe ihtiyaç olduklarını söyleyip kalan maçlarda da en iyi şekilde oynayıp şehrimizi en iyi  şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söylediler.